Pretraži

Letnja modna lekcija: Bijonse tokom porodičnog odmora oživela estetiku 80tih, kaubojski stil je sada prošlost za popularnu pevačicu

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:beyonce

Bijonse je zamenila popularnu kaubojsku etstetiku sa letnjom kombinacijom koja datira još od 80ih godina prošlog veka. Ona je na svom profilu podelila neke detalje sa odmora na koji je otišla sa svojim suprugom, poznatim reperom i muizčkim mogulo Džej-Zijem i naravno njihovo troje dece.

Mnogi odavno nisu videli Bijonse u ovakvom opuštenom izdanju, ali i prefinjenom što je izazvalo lavinu komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Bej i Džej odlučili su da ovo leto provedu uživajući, te su Zapadnu obalu zamenili Istočnom kako bi proveli kvalitetno vreme u Hemptonsu. Poznati par, zajedno sa svoje troje dece, Blu Ajvi i blizancima Rumi i Sir , često provodi vreme na Istoku tokom leta, a ove nedelje su više puta viđeni u izlascima.

Sada, Bijonse je na Instagramu podelila nekoliko fotografija na kojima su ona i reper, a koje su snimljene tokom vožnje brodom.

Nagrađivana pevačica izgledala je glamurozno noseći belu letnju haljinu, maramu na glavi i vintidž naočare sa belim okvirima. Bijonse je privremeno zamenila svoj kaubojski izgled za mornarski stil dok je bila na odmoru u Hemptonsu.

Bijonse je pokazala svoj šik nautički stil, koji je uključivao čipkastu letnju haljinu. Njena haljina imala je tanke bretele, dubok dekolte, pripijeni deo oko struka i lepršavu suknju. Pevačica je upotpunila izgled sa belom i crnom maramom i naočarima sa belim okvirom. Ona je kombinaciji dodala i tračak boja sa svetlocrvenim ružem i torbicom sa trešnjastim uzorkom.

Na jednoj slici, Bijonse je držala čašu vina i pozirala za kameru. Osmehnula se dok je vetar blago njihao njene plave kovrdže.

Pevačica  je takođe podelila nekoliko fotografija svog muža Džej-Zija kako uživa u njihovom izletu.On se uskladio sa svojom suprugom noseći beli šešir i majicu. Svoj izgled je upotpunio tamnim pantalonama, patikama, satom i crnim naočarima.

Društvo na putovanju im prave i njihova deca, a kako se može primetiti svoje blizance ne izlaže javnosti koliko je to bio slučaj sa Blu Ajvi. Rumi i Sir su imali više zaštićeno detinjstvo u poređenju sa njihovom starijom sestrom Blu, koja se od malih nogu pojavljivala na crvenom tepihu na velikim događajima sa svojim roditeljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Međutim, baka Tina nedavno je razgovarala za E! News o različitim ličnostima blizanaca, otkrivajući kako Rumi pokazuje znake da sledi stope svoje starije sestre Blu, dok je Sir tiši poput svog oca.

Rekla je: „Rumi je neverovatna umetnica i slikarka.“ Razmišljajući o kreativnosti blizanaca, Tina je dodala: „Kako bi mogli biti drugačiji odrastajući u takvom okruženju?“ Naglasila je da njihov porodični život obiluje diskusijama o kreativnosti i modi, negujući njihove urođene talente od malih nogu.

„Sir je veoma tih“, napomenula je Tina, otkrivajući da ga više privlače brojevi nego moda. „On se bavi svim brojevima, tako da ga moda ne zanima toliko“, objasnila je, ali je brzo dodala da je Sir „veoma, veoma pametan“, nagoveštavajući različite talente koje blizanci poseduju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News