Pretraži

Pružila mu podršku i još jednom pokazala koliko je njihova ljubav jaka: Vojaževa devojka novom objavom izazvala lavinu komentara, svi tvrde da je reper pravi SREĆNIK! (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:tamarakujacic

Tamara Kuljača, devojka popularnog izvođača Vojaža jednim snimkom na Tiktoku je podržala repera, a oduševljeni fanovi ne prestaju da komentarišu njenu objavu.

Svima je poznato da mladi izvođač Vojaž već duže vreme uživa u ljubavi sa tajanstvenom devojkom Tamarom Kujačić. Mladi par konstantno privlači pažnju gde god da se pojavi a Vojaž je jednom prilikom istakao koliko je ponosan na svoju devojku i kako joj pruža podršku u svemu.

“Moja devojka je rukometašica, igra u Norveškoj. Stvarno je mega talentovana i jako sam srećan što je sebe pronašla u nečemu. Nije devojka koju samo zanima da se lepo našminka i lepo sredi, već ima neki cilj, ima nešto čime se već jako dugo bavi i u čemu je jako dobra. Svaki njen uspeh gledam kao svoj uspeh, a i ona svaki moj uspeh gleda kao njen“, ispričao je Vojaž tokom gostovanja u emisiji na televiziji „B92“.

A sada je Tamara jednom objavom na Tiktoku pokazala da je i ona podjednako velika podrška svom dečku.

Naime, izvođač koji godinama gradi uspešnu muzičku karijeru je nedavno rešio da se posveti biznisu, pa je predstavio fanovima svoj novi proizvod, a u pitanju je ledeni čaj. Izbacivanje novog proizvoda je veliki korak za Vojaža, a u ovom poduhvatu ga podržava i njegova devojka.

 

@tamarakujacic Volim tea 😉 ❤️‍🔥 #fyp #volimtea ♬ haunted – ✿

Naime, Tamara je na svom Tiktok profilu objavila snimak iz automobila kako peva uz poznatu pesmu „Haunted“, pevačice Bijonse, dok pokazuje novi proizvod svog dečka.

Ovim je Tamara pokazala da je velika podrška Vojažu, a fanovi su mnogobrojnim pozitvnim komentarima pokazali da su oni njena velika podrška.

„Ova devojka je prelepa“, „Najlepša“, „Ti si tako prelepa cura, Vojaž je srećnik“, „Ti si kraljica“, „San si“, bili su samo neki od komentara koji su se pronašli ispod videa, koji je Vojaž podelio na zvaničnom kanalu svog novog proizvoda.

Osim na Tiktoku, Tamara veliku popularnost uvažava i na Instagramu, a nedavno je ova lepotica zapalila Instgaram fotografijama u bikiniju koje svima oduzimaju dah.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz