Pretraži

ISPLIVALI NEPOZNATI DETALJI O POČECIMA LEONARDA DIKAPRIJA: Nisu želeli da mu daju ulogu, a onda je slavna glumica napravila POTEZ koji ga je vinuo u zvezde!

Showbiz
0
leonardo dikaprio
Foto: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumac Leonardo Dikaprio nedavno je iskazao zahvalnost svojoj koleginici Šeron Stoun, jer mu je pružila priliku o kojoj se sanja!

Poznatog glumca Leonarda Dikapria danas svi znamo po ulogama u velikim filmski ostvarenjima. Njegov talenat je prepoznat u filmovima This Boy’s Life i What’s Eating Gilbert Grape iz 1993. godine, a pre toga je danas poznati glumac započeo svoju karijeru u reklamam kasnih 80-ih.

Drama What’s Eating Gilbert Grape donela je Dikapriju prve nominacije za Oskara i Zlatni globus. Njegovo pojavljivanje u ovom ostvarenju prviuklo je pažnju mnogih velikih zvezda među kojima se pronašla i Šeron Stoun.

Tokom 1995. Šeron je bila jedan od producenata vesterna The Quick and the Dead, u režiji Sema Rejmija. Ona je u ovom ostvarenju igrala glavnu ulogu a u svojim memoarima The Beauty of Living Twice iz 2021. otkrila je da želi da radi sa Raselom Krouom i Leonardom Dikapriom u filmu, piše People.

Ovo nije naišlo na potpuno odobrenje filmskog studija. Naime oni su rekli da će da plate Kroua, ali nisu želeli da isto urade i za Dikaprija koji je bio relativno nov u svetu glume, pa su rekli Šeron da ga ona sama finansira.

Photo: Instagram/sharonstone

– Studio je rekao da ako ga zaista toliko želim, mogu da mu dam deo svoje plate, što sam i učinila – kazala je Stoun.

Leonardo Dikaprio je nedavno u intevrjuu za E! Njuz naveo kako je on izuzetno zahvalan što se Šeron odlučila za takav potez i što je odlučila da se zauzme za njega i pruži mu priliku o kojoj mnogi sanjaju.

– Zahvalio sam joj se mnogo puta. Ne sećam se da li sam joj poslao poklon, ali neizmerno sam joj zahvalan – kazao je oskarovac, pa dodao:

  • Ona je rekla: „Ovo su dva glumca sa kojima želim da radim.“ To je bilo neverovatno. Stoun se uvek zalagala za filmsku umetnost i davala prilike drugim glumcima, tako da sam joj veoma zahvalan.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz