Pretraži

OVAKO JE NEKADA IZGLEDALA MILICA TODOROVIĆ: Imala je samo 14 godina kada je zapevala na audiciji i oduševila sve! (VIDEO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:milicatodorovicofficial
Foto:Printscreen/Instagram:milicatodorovicofficial

Na jednom od Tiktok naloga se našao snimak Milice Todorović kada je imala samo 14 godina, a komentari su se samo nizali.

Milica je 2005. godine učestvovala i pobedila u takmičenju “Zvezde Granda“, a tada je imala samo 14 godina.

Od tada je njena karijera krenula da napreduje, zato je danas jedna od traženijih pevačica na našoj sceni.

Jedan Tiktok nalog je podelio snimak Miličine audicije iz 2005. godine, pa se po tome može primetiti koliko se pevačica promenila.

Snimak je postao viralan, te su se komentari pratilaca samo nizali.

@emotivni_virus #milicatodorovic #zvezdegranda #goreodljubavi #ceca #cecaraznatovic #fypシ #balkantiktok #foryoupageofficiall #balkanviral ♬ Very Sad – Enchan

Ona je na sebi nosila belu bluzu, teksas suknju i bele čizme, jer je u to vreme bila popularna moda 2000tih, kao što se i sada to vratilo.

“Kraljica Balkana“, “Ništa se nije promenila i dalje je ovako prelepa“, “Oduvek je imala anđeoski glas“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod snimka koji se proširio društvenim mrežama.

Mlada pevačica se vrlo rado seća svih trenutaka iz tog perioda, pa je i sama na svom Instagram nalogu jednom prilikom podelila svoju fotografiju iz 2007. godine uz komentar:

“Ljudi, ovo mora na feed! Nađoh sliku iz Australije, 2007. godina!  Kad tako vratim film i setim se šta sam sve doživela, videla…proputovala…mogu lagano u penziju!“

Podsećamo, Milica je nedavno proslavila svoj 33. rođendan sa svojim najbližim prijateljima, porodicom i saradnicima, pa su je tom prilikom ponele emocije i pustila je koju suzu.
Njene goste te večeri je zabavljala poznata pevačica Indira Radić, a pored toga što je atmosferu dovela do usijanja, Indira je Milici uputila emotivne reči.

„Draga moja Milice, želim ti da večeras blistaš punim sjajem, da sve ono što nisi ostvarila ostvariš i ispuniš sva svoja očekivanja, jer ti to zaslužuješ. Želim ti brilijantnu godinu, punu ljubavi, punu sreće, punu zdravlja, tebi i tvojim najmilijima. Srećan rođendan Milice“, poručila joj je pevačica , a potom su njih dve u duetu zapevale Miličin veliki hit „Tri čaše“.

U tom trenutku je stigla torta iznenađenja i šampanjac, što je Milicu raznežilo, te se ona rasplakala.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz