Pretraži

Ko je nova devojka Sergeja Pajića?! Snimak na Tiktoku pokrenuo lavinu komentara, pevač se oglasio pa izjavom dodatno zaintrigirao fanove (FOTO)

News
0
Foto: Instagram printscreen/sergejpajic

Sergej Pajić se nedavno našao u centru pažnje zbog spekulacija da je došlo do pomirenja sa influenserkom Uki Q, međutim mladi pevač je sada uhvaćen sa devojkom koja kako mnogi tvrde nije Una.

Sergej i Una su pre više od godinu dana bili zajedno, ali je ovaj par odlučio da stavi tačku na svoj odnos i da nastavi dalje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergej Pajic (@sergejpajic)

Međutim, nedavno se ponovo pokrenula prava bura na društvenim mrežama oko njihovog odnosa nakon što su se Sergej i Uki međusobno zapratili, a potom su nizom komentara i snimaka izazvali brojne spekulacije o njihovom pomirenju.

Sada je na Tiktoku Sergejev prijatelj, ali i muzički saradnik pokrenuo pravu lavinu komentara kada je objavio snimak sa mora, a na snimku se može videti da Sergej drži devojku za ruku.

@znakris otisli na more @Sergej Pajic #dayday #fy #viral ♬ DAY DAY – Editor

Komentari su se samo nizali, a neki od njih bili su “Ko je sa Sergejem?“, “Gde je Una, je l to ona?“, “Ko je Sergejeva nova devojka?“.

Ni njegov prijatelj, ali ni on nisu dali nikakav odgovor pratiocima, pa je sve ostalo misterija.

Ubrzo je Sergej na svom Instagram storiju objavio i poruku koju je dobio u kojoj mu je neko tražio da otkrije ko je devojka sa snimka sa kojom se drži za ruku.

Foto:Printscreen/Instagram:sergejpajic

“Na 600k followera moraš otkriti ko je ona cura s kojom si otišao na more“, glasila je poruka koju je Sergej dobio.

Mladi pevač je i dalje nastavio da bude tajanstven, pa je poručio da mogu samo pogađati ko je u pitanju.

“Možete pogađati samo“, napisao je Sergej.

Foto:Printscreen/Instagram:sergejpajic

Pored ove poruke on je objavio i niz fotografija na svom instagramu gde se na jednoj od fotografija našla njegova nova devojka čije ime i dalje nije otkrio, ali zanimljiv detalj je taj što je Uki Q lajkovala ovaj niz fotografija, te time pokazala da podržava to što njen bivši dečko ima novu izabranicu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News