Pretraži

Ne može da sakrije osmeh: Kaja Ostojić se ne odvaja od novog verenika, jednom objavom pokazala koliko je srećna (FOTO)

News
0
kaja ostojić
Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

Pevačica Kaja Ostojić objavila je na svom Instagram storiju fotografiju sa novim verenikom, te nije mogla da sakrije osmeh kojim je pokazala koliko je srećna u ljubavi.

Tokom svoje dugogodišnje karijere, Kaja se proslavila brojnim hitovima, ali i turbulentnim ljubavnim životom, o kom je uvek otvoreno pričala za javnost.

Poslednji dečko kog je pevačica predstavila javnosti jeste fudbaler Mateo Pavlović, sa kojim je ljubav trajala 3 godine. Od kraha ove veze, Katarina nije često govorila o privatnom životu, međutim, u septembru prošle godine potvrdila je da je srećna u ljubavi, ali nije otkrila identitet izabranika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Čini se da je Kaja ovog puta sigurna u svoj izbor, s obzirom na to da je nedavno iznenadila javnost i svoje fanove kada je na društvenim mrežama objavila fotografije sa veridbe i ponosno pokazala novi prsten.

Od objave veridbe, pevačica često deli fotografije sa svojim izabranikom, međutim, ona je neko vreme skrivala lik i identitet svog novog verenika. Ono što nije mogla da sakrije jeste osmeh na zajedničkim fotografijama kojim pokazuje koliko je srećan i ispunjena u ovom odnosu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Kaja je sada na svom Instagram storiju podelila fotografiju sa svojim verenikom, a sudeći po ostalim fotografijama koje su se našle na njenom storiju, njih dvoje su zajedno proveli uskršnje praznike. Pevačica sada otvoreno pokazuje svog izabranika što je i sada bio slučaj, jer je kako je jednom prilikom istakla on njena druga polovina.

Foto:Printscreen/Instagram:kaya_ostojic

Prisetimo se, mediji su došli do saznanja da je njen novi izabranik izvesni Miloš Čujević iz Beograda, a kako mnogi potvrđuju ovaj par i te kako uživa u ljubavi.

Inače, Kaja je za domaće medije otkrila detalje o novom izabraniku, otkrivajući da će uskoro promeniti mesto prebivališta, te da će se sa verenikom useliti u kuću na Bežaniji.

„On je moja druga polovina, nemam razloga da ga krijem. On je umetnička duša, kao i ja. Savršeno crta, svira gitaru, zaluđenik je za muziku. Znamo se već 16 godina, a sada su nam se putevi spojili na pravi način“, rekla je Kaja, pa dodala:

„Trenutno sam u procesu selidbe, selim se u kuću na Bežaniji i tu ću živeti sa svojim verenikom. Započinjemo zajednički život.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News