Pretraži

JANA I MUĐA OTIŠLI NA PUTOVANJE IZ SNOVA: Poznati par urnebesnom fotografijom zasmejao pratioce, a evo u kojoj svetskoj metropoli borave (FOTO)

Influence
1
Foto:Printscreen/Instagram:janadacovic

Jutjuberka i influenserka Jana Dačović na svom Instagram profilu podelila je fotografiju sa aerodroma dok sa svojim dečkom Stefanom Vuksanovićem Muđom čeka avion, a ono što se nalazi na fotografiji je nasmejalo sve njihove fanove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jana Dačović (@janadacovic)

Kao što je svima već poznato,  Jana i Stefan važe za jedan od najskladnijih influens parova na blogerskoj sceni i ta titula im je dodeljena još pre 7 godina kada su obelodanili svoju vezu, a od tada ne prestaju da oduševljavaju svoje brojne fanove zanimljivim zajedničkim objavama na društvenim mrežama.

Iako ne žive u istom gradu oni redovno održavaju kontakt i trude se da provode što više vremena zajedno, a sada su se uputili i na zajedničko putovanje.

Naime, Jana i Stefan su krenuli na putovanje u Njujork koje su dugo najavljivali na svojim društvenim mrežama, a Stefan je i u par svojih nedavnih Jutjub klipova naglasio kako s nestrpljenjem iščekuju njihovo putovanje preko okeana.

Na svom Instagram storiju Jana je podelila niz fotografija sa aerodroma, a jednom od njih zasmejala je pratioce.

Jana Dačović
Foto:Printscreen/Instagram:janadacovic

U pitanju je fotografija na kojoj se vidi da njen dečko Stefan spava dok čekaju avion, a na njenom laptopu se nalazi plan putovanja koji je pripremila.

Jana Dačović
Foto:Printscreen/Instagram:janadacovic

“Gde sve treba da idemo u NYC i zašto treba da me slušaš“ pisalo je na ekranu njenog laptopa, međutim, činilo se kao da Muđa ne brine previše za plan putovanja, već je rešio da napravi mali predah pred dug put koji je pred njima.

Jana je ostavila mogućnost fanovima da daju svoje mišljenje o tome da li ju je ipak poslušao, dok je na narednom storiju još jednom prikazala Stefana koji spava, dok je preko njegove glave stavila prazno pakovanje iz pekare i našalila se na njegov račun.

Jana Dačović
Foto:Printscreen/Instagram:janadacovic

“Moj izabrani sto“, napisala je Jana na svom storiju i našalila se na Stefanov račun, a fanovi s nestrpljenjem iščekuju da vide kako će se par provoditi u „gradu koji nikad ne spava“.

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence