Pretraži

JANA DAČOVIĆ I MUĐA SE OGLASILI IZ BEČA, A JEDAN DETALJ IZNENADIO JE SVE: Par uživa u austrijskoj prestonici, a evo KO im pravi društvo! (FOTO)

News
2
Foto:Printscreen/Instagram:janadacovic

Jutjuberka i influenserka Jana Dačović je na svom Instagram storiju pokazala pratiocima gde je otputovala i ko joj pravi društvo na putovanju, a jedan detalj je sve iznenadio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Vuksanovic (@mudja)

Jana Dačović neretko putuje, a dogodovštine s putovanja, kao aktivan korisnik društvenih mreža, često deli sa svojim pratiocima na Instagramu, kao i na Jutjub kanalu i Tiktoku.

Pored svih egzotičnih destinacija koje je obišla, ona se ovog puta odlučila za miran grad u srcu Evrope, a u pitanju je Beč.

Na ovom putovanju joj pravi društvo njen dečko Stefan Vuksanović poznatiji kao Muđa, pa je svim pratiocima jasno da njihova veza savršeno funkcioniše i da uživaju u ljubavi.

Jana Dačović
Foto:Printscreen/Instagram:janadacovic

Zanimljiva stvar kod ovog njihovog putovanja je to da su oni se uputili u Beč automobilom, ali i to što im društvo ovog puta pravi i Muđin otac!

Jana Dačović
Foto:Printscreen/Instagram:janadacovic

Jana je na svom storiju podelila par fotografija iz Beča i nije krila uzbuđenje što se nalazi u ovom prelepom gradu u kome već kreće da vlada praznična euforija.

Naravno ni Stefan nije oklevao, pa je podelio par kadrova iz Beča, a upravo na fotografijama koje je objavio, fanovi su primetili da im društvo na putovanju pravi i Muđin tata.

Podsetimo se da su Jana i Muđa već par godina u vezi, te zbog toga važe za jedan od skladnijih parova na influens sceni.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News