Pretraži

STIGAO JE PRVI TREJLER ZA NOVU SEZONU SERIJE “HOUSE OF THE DRAGON“: Sukob u kući Targerijen ne prestaje! (VIDEO)

News
0
Foto:Printscreen/Youtube:max

Ovog leta serija nastavlja tamo gde je stala prošle godine u oktobru, a vatreni fanovi Game of Thrones-a ne mogu da dočekaju drugu sezonu ovog ostvarenja koje je kupilo sve njihove stare fanove.

Foto:Printscreen/Youtube:max

HBO je najavio drugu sezonu serije “House of the Dragon“ koja prati priču “Game of Thrones“, a pored najave stigao jr i trejler, pa smo imali priliku i da vidimo šta nas i očekuje.

Nova sezona serije će biti premijerno prikazana na leto 2024. godine, a serija će nastaviti da prati priču o sukobu unutar kuće i porodice Targerijen i to u borbi za prevlast.

Nastavak serije bi trebao da donese prve kadrove sukoba Crnih i Zelenih koji su nastali u civilnom ratu.

Foto:Printscreen/Youtube:max

Prvi trejler koji je izašao do sada je kupio sve njihove fanove i sudeći po komentarima vernih fanova izgleda da i nisu baš strpljivi da sačekaju samo još pola godine do ovog fantastičnog nastavka kom filmski kritičari predviđaju veliki uspeh, kao što je i bio slučaj sa prethodnim ostvarenjima “Igre prestola“.

Trejler počinje kadrovima gde se kraljica Renire Targerijen nalazi na njihovoj teritoriji, dok joj se može videti da je skrhana od bola i željna osvete zbog događaja it prethodne sezone serije.

Foto:Printscreen/Youtube:max

Dok je ona obuzeta svim negativnim emocijama, Egon II seda na gvozdeni presto, a njoj se to ni malo ne dopada.

Svakako – nećemo vam otkrivati previše, a u trejleru možete pogledati šta vas čeka u junu. Do tada, ako niste bili fanovi ovog televizijskog ostvarenja, pravo je vreme da krenete sa gledanjem i da se pripremite za nadolazeću sezonu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News