Pretraži

JANA DAČOVIĆ POKAZALA KAKO IZGLEDA NJEN DAN: Influenserka urnebesnom objavom nasmejala pratioce (FOTO)

Influence
0
Jana Dačović
Foto:Printscreen/Instagram:janadacovic

Jana Dačović na svom Instagram storiju objavila je snimak koji je nasmejao sve njene pratioce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jana Dačović (@janadacovic)

Mlada influenserka Jana Dačović vrlo je aktivna na društvenim mrežama i svakodnevno izveštava svoje pratioce o novitetima u njenom životu.

Pored toga ona često putuje sa svojim dečkom Stefanom Vukasnovićem koji je poznatiji kao Muđa, pa se na njenom profilu pored šminke i kozmetike mogu naći i fotografije sa putovanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jana Dačović (@janadacovic)

Jana je ovog puta objavila zanimljiv snimak koji je namsejao sve njene pratioce, a ovom prilikom još jednom je dokazala da joj smisla za humor ne manjka.

Naime, Janu su prijatelji snimili dok spava u kolima na zadnjem sedištu, a ona je to ubrzo i objavila na svom Instagram storiju.

Jana Dačović
Foto:Printscreen/Instagram:janadacovic

“Hahahahahahha današnji dan u jednom videu“ napisala je Jana u opisu videa.

Očigledno da je ova poznata influenserka bila jako umorna, pa je odlučila da odmori u međuvremenu, ali su to njeni prijatelji iskoristili na šaljiv način i snimili je.

Na narednom storiju Jana je sedela na trotoaru i naslonjena na svoja kolena i dalje spavala, dok je njen prijatelj i influenser Lazar Filipović sve vreme sedeo pored nje i pridržavao je, a Jana je i ovu situaciju opisala kratkim komentarom i još jednom nasmejala fanove.

Jana Dačović
Foto:Printscreen/Instagram:janadacovic

Podsećamo, Jana neretko putuje, a dogodovštine s putovanja, kao aktivan korisnik društvenih mreža, često deli sa svojim pratiocima na Instagramu, kao i na Jutjub kanalu i Tiktoku. Pored svih egzotičnih destinacija koje je obišla, Jana je nedavno odlučila da obiđe Beč, a i ovom putovanju joj pravi društvo njen dečko Stefan Vuksanović poznatiji kao Muđa, pa je svim pratiocima jasno da njihova veza savršeno funkcioniše i da uživaju u ljubavi. Više o ovoj temi možete pročitati OVDE.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence