Pretraži

„TO MI JE GLUPO DA RADIM“: Sara Zinaić otkrila da li postoji sukob između nje i Mahrine, priznala sve o njihovom odnosu

IDJShow
0
sara zinaić
Foto: Instagram printscreen/sarazinaić

Druga sezona IDJShow-a ne prestaje da privlači pažnju publike i da obara sve rekorde gledanosti!

Kandidati su već stekli vernu bazu fanova, a gledaoci su uveliko izabrali svoje favorite. Pored epizoda koje se prikazuju svake nedelje, imamo priliku i da redovno pratimo pripreme Top 12 finalista za nastupe, kao i njihove odnose i aktivnost na društvenim mrežama koja igra jednu od ključnih uloga u takmičenju.

Učesnica prve sezone IDJShow-a, Mahrina nedavno se oglasila na svom Instagramu i otkrila ko su njeni favoriti u novoj sezoni, a mnogi su se iznenadili što se na ovom spisku ne nalazi Sara Zinaić, s obzirom na to da joj je Mahrina na početku javno pružala podršku.

Nedugo nakon toga, verni pratioci show-a primetili su i da Mahrina više ne prati Saru na Instagramu, pa su se svi zapitali šta se dešava između ove dve devojke, kao i da li je došlo do sukoba.

U najnovijem IDJMash-u, ekipa IDJTV-a je pitala Saru da prokomentariše novonastalu situaciju i otkrije za naše kamere šta je pokvarilo odnos nje i prošlogodišnje takmičarke.

Pa ne znam stvarno, ja sam to tad prvi put videla, kada su fanovi objavili to. Nije se desilo ništa konkretno između nas. Ja nju zaista poštujem i gotivim i ovde smo se viđale kada sam dolazila na probu. Zapravo, mislim da sam je skoro videla, nismo komunicirale pretereno. Najnormalnije smo se pozdravile i to je to. Meni je totalno okej da se promene mišljenje, svako ima pravo na svog favorita, to je normalno i ništa strašno po mom mišljenju, niti ja to shvatam lično“, rekla je Sara, a potom otkrila da li će i ona otpratiti Mahrinu sa mreža.

„Ja sad to da radim, malkice mi je glupo. Nemam neki razlog da je otpratim, tako da ne verujem“, bila je iskrena ona za IDJMash.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow