Pretraži

ČUDNE NAVIKE POZNATIH LIČNOSTI: 10 bizarnosti koje niste očekivali od velikih zvezda

Showbiz
0
Photo: Instagram/jenniferaniston

Poznate ličnosti svakodnevno iznenađuju javnost neobičnim detaljima iz života, a nekada je prosto teško ne zapitati se da li se oni možda takmiče u tome ko će da ima čudnije navike, stvari, hobije. odeću… 

Svako od nas svakako ima čudne navike, ali ono što je zasigurno jeste da sve za šta se poznati „uhvate“ ima veliku cenu, pa je često tako i sa čudnim navikama. Neki od njih su samo sujeverni, a nekada kupuju pijavice da bi se kupale u njima.

1. Anđelina Džoli – voli da jede bube

Tokom snimanja za Louis Vuitton, Anđelina je rekla da njena deca uživaju u bubama kao u slatkišima. Škorpije, pauci, bube su za mnoge neprihvatljivi kada je izbor hrane u pitanju, ali za porodicu slavne glumice je to samo jedan običan trenutak iz svakodnevnog života. Prilikom jednog intervjua za BBC News, Anđelina je podelila i video snimak koji prikazuje kako sa decom priprema različite vrste buba. Ona je počela sa ovakvom ishranom nakon jednog obilaska Azije i više puta je rekla da bube imaju ukus čipsa.

anđelina džoli, navike
Foto: Massimo Valicchia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

2. Lejdi Gaga – neobične navike

Kada se pogleda Lejdi Gaga i više je nego jasno da ona ima čudne izbore i navike. Recimo, ona se jednom prilikom pojavila na jednoj svečanosti u jajetu koje je bilo deo njenog nastupa. Ona je potom odlučila da zadrži to jaje kako bi ga koristila kao prostor za meditaciju.

„Provodila sam dane u jajetu! Iskreno, u poslednje vreme ne volim mnogo da pričam sa ljudima“, rekla je tada između ostalog Gaga.

Nakon ovoga možemo samo da se zapitamo – šta li se desilo sa haljinom od mesa u kojoj se pojavila jednom prilikom?!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

3. Bil Gejts – insistiranje na prerađenoj vodi

Ovaj poznati osnivač Microsofta je čuven po brojnim čudnim navikama, a jedna od njih je da iskorišćenu vodu prerađuje u čistu. „Janicki Omniprocessor“, aparat za prečišćavanje vode  namenjen je prvenstveno za zemlje u razvoju, naročito one koje nemaju toliki pristup pijaćoj vodi. „Pravo iz WC šolje u čašu“ glasili su komentari na priču o ovom izumu kada je proglšeno da se radi na njemu sada već davne 2012. godine. Sa tim ga je upoznao Peter Janicki, koji je i osmislio ovu spravu, a Bil Gejts je nastavio da je promoviše.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bill Gates (@thisisbillgates)

4. Sandra Bulok – koristi kremu za hemoroide na licu

Za Sandru Bulok je jasno da savršeno izgleda za svoje godine, a opet ova prelepa glumica nije pristalica botoksa i filera, već radije bira adekvatne kozmetičke proizvode. Ona je takođe sklona i eksperimentisanju i nije joj strano da posluša neki starinski savet ili proba nešto što je pročitala na internetu, pa je tako jednom prilikom otkrila da je za predeo oko očiju u jednom periodu koristila kremu protiv hemoroida i istakla da joj je ona nahranila ovaj osetljiv deo kože!

sandra bulok
Foto: Youtube printscreen/ CBS Sunday Morning

5. Kameron Dijaz – otvara vrata laktovima

Poznata glumica koja godišnje zaradi milione boleuje od opsivno-kompulsivnog poremećaja. Kameron se bolesno plaši bakterija i to ide do te mere da vrata otvara laktovima. Ona je toliko opsednuta čišćenjem da je u svojoj kući skinula boju sa kvaka, čisteći ih po nekoliko puta na dan. Ako umisli da je vreme za čišćenje WC-a, a pri ruci nema nikog od posluge, ne može da odoli a da sama to ne uradi!

6. Dejvid Bekam – sve mora da bude u liniji ili u paru

Bivši fudbaler Dejvid Bekam svakako važi za muškarca koji ima stila i koji oduševljava svojim izgledom. Međutim, ono što verovatno niste znali jeste da on ima čuvenu opsesiju – kod njega sve mora da bude u liniji ili u paru.

– Kada stavim limenke u frižider, mora da ih ima paran broj kako bih sve mogao da složim, a ako ima jedna viška odložim je na neko drugo mesto. Takođe, kada uđem u hotelsku sobu, sve flajere i takve stvari odlažem u fioku. Sve mora da bude savršeno – priznao je Bekam jednom prilikom.

Foto:Printscreen/Instagram:davidbeckham

7. Keti Peri – zvezda čudnih navika

Ako ste nekada pogledali slike poznate pevačice Keti Peri, sigurno ste uočili da ona ima gomilu različitih naočara. Međutim. ono što verovatno niste znali jeste da ona ne podnosi kada joj se umaste naočare za sunce i kada se to desi ona počne da histeriše i traži osoblju da ih očisti. Pored ove navike, ona ima još jednu, možda i čudniju. Ona sa sobom nosi 20 četkica za zube gde god da ide, jer zube pere bar šest puta dnevno.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

8. Demi Mur – kupka sa pijavicama

Poznata glumica obožava da se relaksira i izgled da ima poseban način za to. Demi Mur naime koristi kupku sa pijavicama. Iako se kaže „kupka“, ovo svakako izlazi iz svakodnevnog shvatanja kupke. Svakako je činjenica da su se pijavice nekada koristile za medicinske svrhe, međutim ona ih koristi da joj kroz krv izvuku nečistoće i toksine iz tela.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

9. Teri Hačer – kupanje u crvenom vinu

Teri Hačer, jedna od „Očajnih domaćica“ svakako izgleda kao da je godine ne dotiču. Nije tačno poznato koja je tajna njene lepote, ali svakako može biti njena navika da se kupa u crvenom vinu. Ono što glumica tvrdi jeste da joj antioksidansi iz ovog pića čine kožu nežnom i mladalačkom. Svima nam je poznato da čaša vina može da bude dobra za zdravlje, međutim posle ovoga možemo da se zapiatmo da li je možda vreme da počnemo da se kupamo u ovom piću.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teri Hatcher (@officialterihatcher)

10. Dženifer Aniston – specijalan način ulaska u avion

Naime, glumica Dženifer Aniston,glumica iz serije „Prijatelji“ prvenstveno je poznata kao velika čistunica i to toliko da to ide do granica opsesije. Ipak, ono što je još manje očekivano jeste da je poznata glumica bolesno sujeverna. Kako tvrde njeni prijatelji, Dženifer u avion ulazi uvek desnom nogom i „potapše“ spoljašnjost letelice.

Photo: Instagram/jenniferaniston

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz