Pretraži

Postaje manekenka?! Uki Q se pojavila na Nedelji mode, pa prošetala pistom u neočekivanom izdanju (FOTO)

Influence
1
Foto: Instagram printscreen/uki_q

Popularna influenserka Uki Q našla se u ulozi u kojoj do sada nismo imali priliku da je vidimo!

Poznato je da Una ima različita interesovanja, a pored influensinga nedavno je počela da se bavi i tetoviranjem. Ona je pohađala kurs i polako počinje da radi tetovaže. Pored toga, mladu tiktokerku zanima i produkcija što je i upisala na Fakultetu savremenih umetnosti.

Uz sve to, Uki smo sada imali priliku da vidimo u neočekivanom izdanju i to na Nedelji mode u Beogradu.

Influenserka je u poslednjih nekoliko dana obišla Englesku, Grčku i Italiju o čemu je svakodnevno obaveštavala svoje pratioce, te otkrila da se u Italiji našla neplanirano i potpuno sama.

Nakon ovih dešavanja Una se vratila u Beograd kako bi se pojavila na već spomenutom prestoničkom događaju, ali je sve iznenadilo to što se ona našla u ulozi modela na pisti.

Ona je naime prošetala najnoviju kolekciju jedne poznate dizajnerke, a pre same revije je podelila detalje iz bekstejdža, kao i šminku i frizuru. Uki je na reviji ponela crnu haljinu, dok joj je šminka na očima bila izraženo plava uz ispraćen trend „nevidljivih“ obrva.

Nakon što je podelila detalje svog autfita i izgleda, influenserka je ponosno podelila i snimke sa piste koji su oduševili njene pratioce.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence