Pretraži

„Živim sama, imam dve firme i kupila sam kuću roditeljima!“ Barbi Afrika oštro odgovorila na prozivke, pa stavila tačku na sva nagađanja

Izvor:  IDJTV
|
Influence
2
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna tiktokerka Barbi Afrika stavila je tačku na nagađanja o njoj, pa uputila oštru poruku „hejterima“.

Barbi Afrika je unikatna i prepoznatljiva na Tiktoku i Instagramu po svojim zanimljivim klipovima prožetim velikom dozom humora. Ona je jedna od naših prvih tiktokerki koja je ušla u influens svet sa svega 13 godina.

Svojim radom i zalaganjem upsela je da napravi profil koji njeni pratioci posmatraju kao nepresušan izvor zabave, a jednom objavom je nedavno zasmejala mnogobrojne fanove.

Ona je ispratila popularni Tiktok trend pa je snimila sebe i svoju mamu u svima poznatoj svađi sa roditeljima:

“ Mama, je li mogu do grada“, pisalo je iznad Barbi, na šta je odgovor njene mame bio:

“ Pitaj oca“.

“ Ali on mi je rekao da pitam majku“, navela je „potrešena“ Barbara, a njena majka je „uzvratila udarac“:

“ Baš me briga pitaj ga ponovo“.

Kako je ovaj trend postao viralan na Tiktoku, ni Barabrina objava nije prošla nezapaženo, pa je video privukao veliki broj pregleda, a influenserka je u opisu stavila:

“ Ovako je uvek bilo kada sam bila mala, je li i kod vas?“, dodala je ona.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

Uprkos zanimljivoj tematici njenonog videa i mnogobrojnim pozitivnim komentarima, ovaj klip je naišao i na nekoliko negativnih komentara, koji su, inače, neizostavna stavka u influens svetu, pa se neretko dešava da i Barbara nailazi na takve.

Međutim čini se da je jedan koji se pronašao ispod ovog klipa naročito iznervirao influenserku, pa je ona ovoga puta odlučila da neće prećutati.

Naime, jedan od komentara koji se pronašao ispod njenog videa je glasio:

“ 21 godina i dalje živiš sa roditeljima i treba ti dozvola da izađeš do grada“, glasio je deo komentara, na koji influenserka nije ostala imuna pa je oštro odgovorila:

“ 22 godine, 4 godine fakulteta, završila Matematičku gimnaziju, bila vukovac u osnovnoj i od 2020. živim sama u drugom gradu, sama sebe izdržavam i imam dve firme. Prvu firmu imam već 4 godine, drugu skoro 2. Sama sam otvorila svoj salon i kupila kuću roditeljima od svog truda i rada. Za društvene mreže snimam već 9 godina. Znači od svoje 13. Verujem da sam postigla mnogo više od tebe koliko god da imaš, s obzirom da imaš vremena da meni ostavljaš komentare umesto da se baviš svojim životom, a da si pametna pročitala bi opis videa da piše: ‘Ovako je bilo kada sam bila mala’, srdačan pozdrav, Barbara“, odgovorila je influenserka, a njen komentar izazvao podeljenost među pratiocima, a ona je celu prepisku podelila na svoju „Instagram priču“ i napisala:

„Ja ne mogu više ove glupe ljude“.

Foto:Printscreen/Instagram:barbiafrika

 

Komentari (2)

  1. […] „Mene je najviše pogodilo kako neko može bez razloga da te hejtuje. Ja sam imala tu situaciju da mene osoba konstantno proziva na društvenim mrežama, a da se mi ni ne poznajemo i stvarno sam pokušavala da saznam zašto. Da se sada to desi ne bih ni pokušavala da saznam, ne zanima me“, otkrila je ona, pa se osvrnula na nedavni komentar koji je privukao veliku pažnju na Tiktoku. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence