Pretraži

Barbi Afrika pobegla iz luksuznog rizorta: „Preskakale smo kao najveći lopovi iz hotela sa pet zvezdica!“

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
barbi afrika
Foto: Instagram printcsreen/barbiafrika

Poznata tiktokerka Barbi Afrika podelila je sa svojim fanovima jedan događaj iz hotela u kom je odsela u Egiptu, pa objavom nasmejala sve.

Poznata influesnerka Barbi Afrika uvek privlači veliku pažnju pratilaca svojim neobičnim objavama. Ona je poznata kao neko ko voli putovanja, a pre nekoliko dana ona je sa svojim prijateljima posetila Egipat.

Iako je fanove oduševljavala objavama sa jednog putovanja, jedna objava je naročito privukla pažnju i šokirala veliki broj njenih fanova.

Naime, ona je u Egiptu odsela u jednom luksuznom hotelu, a sada je, na sebi svojstven šaljiv način, otkrila svojim fanovima zašto je sa prijateljicom morala da „pobegne iz hotela“.

„Taša i ja smo bukvalno pobegle iz hotela, jer nismo mogle da nađemo izlaz pola sata koliko je veliki hotel. Preskakale smo ovde“, rekla je infleusnerka, pa otkrila da se odmah pored mesta gde su one preskočile nalazi znak da nije dozvoljen ulaz.

„Znači tu ne sme da se uđe, a mi smo odatle preskočile“, dodala je Barbara.

„Stanica je bukvalno ispred našeg hotela, a mi taj izlaz nismo našle nego smo preskakale kao lopovi najveći iz luksuznog hotela. Hotel pet zvezdica, mi preskačemo. Ali mislim da nas čuvar nije video, tako da dobro je, bar se nismo izblamirale, da neko zna“, istakla je ona.

Foto: Instagram printscreeen/barbiafrika

Podsetimo se, ona je pre nekoliko dana takođe nasmejala izjavom sa ovog putovanja, kada je navela zanimljiv razlog zašto želi da se preseli u Afriku.

Ona je tada objasnila da u Africi služe voće sa kremom, kako i ona jede, a zbog čega joj se njeni prijatelji često čude.

„Evo u Egiptu imamo bananu sa kremom. U mojoj Africi, naravno „, rekla je influesnerka, a u opisu napisala:

„Selim se u Afriku“, nasmejavši sve.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence