Pretraži

„NIJE ODLUČIO JEDAN TRENUTAK“: Marija Ignjatović otkrila sve o raskidu sa Đotom, pa objasnila u kakvim su sada odnosima (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Vest da su Marija i Đota stavili tačku na svoj odnos nakon skoro pet godina veze iznenadila je sve, a ina nam je sada otkrila i šta je bilo presudnod a donesu takvu odluku:Iskreno, nije bio jedan trenutak koji je presekao. Nekako smo videli to kroz poslednjih godinu i po dana, kada je sve krenulo nizbrdo i kad smo videli da više nije to to tada smo prekinuli – objasnila je ona, pa otkrila da li se čuje sa bivšim dečkom:

Mi smo ostali u jako dobrim odnosima, drugari smo, ali nekako mislim da nije prirodno da se dvoje ljudi nakon raskida čuju – navela je influenserka.

Marija je nedavno na svom Instagram profilu otkrila da nakon raskida više iozlazi, a evo kakva je situzacija na njenom ljubavnom planu:

Izlazim više, a što se tiče ljubavnog plana mogu da kažem da sam sada srećna – rekla je ona ne želeći da otkriva da li je singl ili u vezi.

Pogledajte novo izdanje emisije IDJHOT i saznajte šta je Ignjatovićeva rekla o svom prirodnom izgledu, kao i da li bi budućeg partnera javno pokazala:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence