Pretraži

„Ljubav donosi nešto jedinstveno“: Marija Ignjatović progovorila o emotivnim odnosima, pa otkrila zašto joj je bitno da bude u vezi

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/marijaignjatovic_

Popularna influenserka Marija Ignjatović od raskida sa poznatim influesnerom Đotom svojim privatnim životom privlači veliku pažnju fanova.

Nakon skoro 5 godina srećne veze influesnerka Marija Ignjatović i jutjuber Đota su raskinuli, na razočarenje njihovih mnogobrojnih fanova. Marija je tom prilikom za našu televiziju istakla kako raskid nije usledio iznenada, već je to bilo nešto što se spremalo u poslednjih godinu dana.

Nekoliko meseci nakon raskida ona je odgovarala na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, pa je dala odgovor na jedno koje se ticalo njenog ljubavnog života.

„Neću odgovarati na pitanja u vezi mog ljubavnog statusa. Ne želim da komentarišem to. Mogu samo da vam kažem da sam jako srećna“, napisala je ona tada.

Ovo je navelo njene fanove da posumnjaju da u njenom životu postoji neko novi, a naročito nakon njene izjave da će narednu vezu držati u priavtnosti.

Sada je ona ponovo odgovarala na pitanja svojih pratilaca pa je iskreno rekla da li joj je bitno da ima partnera u životu.

„Iako samostalno možemo postići mnogo, partnerstvo nam doosi nešto jedinstveno i neprocenjivo. Ljubav i podrška koju pruža partner nisu samo dodatak, već esencijalni deo našeg blagostanja i sreće. Kroz partnerstvo delimo radosti i izazove života, podržavamo jedno drugo u teškim trenucima, te zajedno rastemo i razvijamo se kao individue“, istakla je ona, pa dodala:

„Partner nam pruža podršku i inspiraciju da budemo najbolja verzija sebe, dok ljubav koju delimo daje dodatnu dubinu i smisao našim životima. Zato, iako možemo sami postići mnogo, partnerstvo nam donosi nezamenjiv osećaj povezanosti i zajedništva koji je teško pronaći na drugim mestima“, naglasila je Marija.

Foto: Instagram printscreen/marijaignjatovic_

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence