Pretraži

Uki Q progovorila o svojim vezama, pa otkrila u kakvom je odnosu sa bivšima: „Definitivno je TO najveća greška“ (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Poznata influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q progovorila je o bivšim momcima, pa otkrila šta misli da je najveća greška koju je pravila u prethodnim vezama, kao i u kakvim je odnosima sa bivšim momcima.

Una je gotovo dve godine bila u vezi sa popularnim influenserom Lukom Bojovićem Luxom, a njihov raskid je bio pravo iznenađenje za pratioce s obzirom na to da su važili za jedan od najskladnijih i najomiljenijih parova na domaćoj influens sceni.

Njih dvoje su otpočeli i zajendički život, nakon što se Lux iz Crne Gore preselio u Begograd, a posle njihovog raskida on je kupio svoj penthaus o kom je nedavno snimio video.

Sada je Una gotujući zajedno sa svojim prijateljem Adamom u najnovijem izdanju emisije IDJ HOT progovorila o svojim vezama, pa su ona i Adam otkrili kakva je ona u kada ima dečka.

„Super je, samo je nema, samo je vrlo asocijalna. Ona je u stanu, ona je u četiri zida i to je to, to je njen život i to je to. Kul je, ali je nema“, priznao je on, a onda je influenserka otkrila koje greške neće ponavljati iz prethodnih veza.

Foto: Youtube printscreen/IDJTV

„Definitivno najveća greška u vezi je to zaletanje u startu da se odmah živi zajedno. Nekako taj početak je najlepši i treba ga razvlačiti što duže, lagano. Tako da, mislim da mi je to najveća greška, ali to je vrlo i do mene. Ja nađem partnera koji je tako sličan meni, tako da mislim da je to baš bitno, da idemo lagano„, priznala je Una.

S obzirom na to da je Una nedavno izašla iz veze sa Luksom, a ovo nije njena prva veza koju je javnost budno pratila, Una je otkrila i u kakvim je odnosima sa svojim bivšim momcima.

Ja sam odlična sa svim mojim bivšim momcima, mi smo u odličnim odnosima“, otkrila je ona, pa priznala da su njeni bivši  uvek više gotivili Adama nego nju.

Šta su još Una i Adam rekli o Adamovom odnosu sa Uninim bivšima, koje su aktuelnsoti u njihovim životima, kakva je Una kada je singl, kao i šta ona smatra za recept uspešnosti u influens poslu pogledajte u najnovijem izdanju emisije IDJ HOT.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence