Pretraži

Luksuzan penthaus sa pogledom na ceo grad: Lux otvorio vrata svog novog doma, a evo šta zauzima najveći deo stana (FOTO/VIDEO)

Influence
1
Foto: Instagram printscreen/lukabojovic23

Popularni infleusner Luka Bojović, poznatiji kao Lux nakon što se pohvalio da se uselio u novi stan, konačno je otvorio vrata svog novog doma, pa na Jutjubu snimio popularni „Stan tour“ video.

Pre nekoliko dana Lux se na Instagramu pohvalio novom nekretninom, kada je podelio fotografije i video svog novog stana koji odiše luksuzom. Na tom snimku su se mogli videti prostrana dnevna soba, kupatilo, spavaća soba, dok ostale prostorije nije otkrivao.

Fanovi su se odmah oglasili sa željom da jutjuber što pre snimi ostatak stana, pa im je Luka ispunio želje snimivši „stan tour“.

– Uselio sam se u novi stan, u pitanju je penthaus – započeo je Luks predstvljanje svog novog doma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Bojović (@lukabojovic23)

Prvo što je influesner pokazao jeste ogromno ogledalo koje se nalazi u hodniku čim se uđe u stan:

„Da mogu brate da se slikam, kad se spremim, kad idem u grad“ našalio se se on.

Ono što je svima privuklo veliku pažnju jeste ogroman ormar, takođe prekriven ogledalima. Dok ga je pokazivao, jutjuber je otkrio šta zauzima najveći deo njegovog stana.

– Verovali ili ne, videćete koliki stan imam, meni je čitav stan popunjen garderobom, svaki ormar, imam tri gardarobera, sve je puno.

Nakon hodnika, influenser je pokzao svoju radnu sobu, koja trenutno vrši funkciju garderobera. Ono što je najviše pažnje pratilaca privuko dok je objavljivao pojedine fotografije stana na Instagramu jeste to što se preko celog zida nalazi polica za njegove mnogobrojne patike, kojih je očigledno veliki ljubitelj.

Foto:Printscreen/Instagram:lukabojovic23

– Sad kad vidite koliko imam patika reći ćete da sam bolestan, ali mislim da to ima veze sa tim što nisam kao mali mogao da priuštim, a mnogo volim patike, pa sam onda kupovao nonstop – objasnio je Luka pa pokazao ostatak sobe koji zauzima veliki ormar prekriven ogledalima.

Sledeće što je Lux predstavio pratiocima jeste velika spavaća soba koja ima sopstveno kupatilo, veliki tv koji svetli i naravno još jedan garderober. Što se tiče samog kupatila, urađeno je u crno-zlatnoj keramici sa veliki lavaboom od jednog kraja zida, do drugog i ogormnim okruglim ogledalom. Osim ovoga, on je pokazao još jedno, slično kupatilo namenjeno za goste, a pored njega se nalazi i ostava u kojoj su smeštene između ostalog mašine za pranje i za sušenje veša.

On je takođe pokazao i svoj radni protor sa kompjuterom, kao i police sa prlepim ukrasnim detaljima.

Ono što je naročito sve ostavilo bez daha jeste velika dnevna soba u kojoj se smenjuju crni tonovi pomešani sa drvenim detaljima. Ogroman crni zid se našao kao kontrast svetloj boji podova. Na sredini dvenvnog boravka nalaze se dve sofe, takođe crne boje, koje gledaju na veliki televizor.

– Mnogi od vas ne znaju, ali ja sam radio prethodnih godni dana kao konj – objasnio je on svoj uspeh, pa pokazao kolekciju figurica koje ukrašavju police oko televizora.

– Ako neko planira da mi dođe u goste, neka ne dolazi bez boce i bez figurice – našalio se influenser, pa pokazao drugu stranu polica na kojoj su izloženmi njegovi mnogobrojni parfemi, zajedno sa kutijom od Rolexa.

Još jedna prostorija koja upotpunjava njegov stan jeste kuhinja koja se sastoji od kuhinjskog stla namenjenog za četiri osobe

– Ja ne dozovljavam da nas bude više od četvoro u stanu, ja ne pravim žurke u stanu, ne partijam. Može društvo da dođe, neka žena i to je to – objasnio je on, pa pokazao luksuznu kuhinju koja je poput dnevnog boravka urađena u crnim i drvenim bojama, sa velikim šankom.

Za kraj influenser je pokazao terasu, sa koje je danas snimio pogled iz svog novog doma od 120 kvadrata, koji se proteže na ceo grad.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence