Pretraži

Lux otkrio u kakvom je odnosu sa Uki Q nakon raskida, pa priznao zašto je obrisao njenu sliku sa profila

Influence
1
uki q lux
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Početkom februara Uki Q i Lux sa svojim fanovima podelili vest da su nakon godinu i 7 meseci veze odlučili da stave tačku na svoj odnos. Ova vest šokirala je i razočarala njihove pratioce, s obzirom na to da su važili za jedan od skladnijih parova na influens sceni.

Iako je od tada prošlo više od mesec dana, tema njihovog raskida je i dalje aktuelna, a sada je Lux gostujući u podkastu „Poster“ otkrio u kakvom su oni sada odnosu, kao i zašto je zaista uklonio njihovu zajedničku fotografiju sa profila.

Kako je voditeljka navela o njihovom raskidu i dalje se priča, dok fanovi često komentarišu da su „svi njegovi poslednji intervjui na tu temu“. Međutim, Lux je ove navode odmah demantovao:

„A nisu, ljudi misle ja samo o tome pričam, a ne pričam, ja sam nastavio svoj život dalje, isto kao što sam živeo i pre“, rekao je on, nakon čega ga je voditeljka upitala zašto je obrisao njihovu zajedničku fotografiju:

„Ja sam skinuo dve zato što mi nisu više na profilu odgovrale“, istakao je on, pa dodao:

„To je poslednja. Kad sam je gledao, ja sam rekao ne bih to na profilu i onda smo se kroz sprdnju to izbacili, ali sam je obrisao momentalno. Ostale slike sam ostavio, jer ja volim da mi je Instagram lep. Da to bude sve uredno. estetski kul“, otkrio je on, pa priznao u kakvom su oni sada odnosu:

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

„Ja mislim da smo bolji sada, nego u momentu kad smo raskinuli“, priznao je Lux, pa dodao:

„Videli smo se pre nekih nedelju i po dana, ali to je skroz ostalo kul, drugarski, u granicama koliko možemo, jer bilo bi bolesno da se družimo svaki dan, ali stvarno smo ostali kul. Stvarno i dalje baš volim kad sam se selio trebao mi je neki njen kontakt za kombi nekog njenog prijatelja. Iste sekunde mi se javila, isto ja njoj. Mislim da treba da ostanemo jedno uz drugo tako kroz čitav život, mislim u smislu pomoći“, priznao je on, pa se vratio na objašnjavanje zašto je obrisao fotografiju.

„Ali stvarno sam obrisao tu sliku jer mi je bila ružna. Prvo sad treniram. Inače, ta slika je nastala na Baliju u novembru kada sam izgledao najružnije u poslednje tri-četiri godine, to sam nedavno i na storiju kačio i baš samo ono nešto bio protiv te slike. Ona je tu sliku izbacila dva meseca nakon što smo je napravili“, završio je on objašnjavanje.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence