Pretraži

TAMARA KALINIĆ DOČEKALA NOVU GODINU SA SVETSKI POZNATOM MANEKENKOM: Stajlinzima pokazale zašto je moda njihov posao! (FOTO)

Influence
1
Foto:Printscreen/Instagram:tamara

Tamara Kalinić je novogodišnju noć provela sa svojim verenikom Filipom, a društvo im je pravila svetski poznata manekenka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Tamara, pored toga što je jedna od naših najuspešnijih i najuticajnijih modnih influenserki je i te kako rado viđen gost na svim velikim modnim događajima gde joj razne poznate ličnosti prave društvo, a tako je bilo i ove novogodišnje noći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ona se na ovogodišnjem dočeku našla u društvu svetski poznate manekenke Naomi Kembl, čime nam je Kalinićeva još jednom pokazala da je džet set njeno drugo ime.

Ono što je svima zapalo za oko jeste njihovi čarobni stajlinzi koji su upotpunili novogodišnju noć i učinili ih da izgledaju kao iz bajke.

Foto:Printscreen/Instagram:tamara

Tamara je na sebi nosila dugačku belo-krem haljinu od svile, a na sebi je imala jednostavnu šminku i kosu vezanu u nizak rep.

Svoj autfit je upotpunila zlatnim nakitom i efektnim minđušama koje su bile pravi trend ne tako davne 2023. godine.

Foto:Printscreen/Instagram:tamara

Svi su primetili i modnu kombinaciju Naomi Kembl, koja je na sebi nosila belu haljinu sa raznim futurističkim detaljima, a na prednjem delu je imala veliki šlic koji je padao do poda.

Naomi je takođe imala neupadljivu šminku, ali je svojom pojavom i lepotom ostavila sve bez daha.

Foto:Printscreen/Instagram:tamara

Poznata blogerka, je ovaj trenutak ovekovečila nizom fotografija na svom Instagramu gde je svojim pratiocima pokazala svoj celokupni izgled, a nije izostavila ni fotografije sa svojim verenikom Filipom.

Foto:Printscreen/Instagram:tamara

Kako su Naomi Kembl i Tamara Kalinić izgledale u novogodišnjoj noći možete pogledati OVDE.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence