Pretraži

ONI SU NAJUSPEŠNIJI INFLUENSERI U SRBIJI: Imaju milione fanova koji ih obožavaju, a od svojih karijera su napravili velike biznise!

Showbiz
1
tamara kalinić
Foto: SGP / ddp USA / Profimedia

Popularnost zvezda sa društvenih mreža svakim danom sve više raste, a influenseri su danas važe za neke od najradije viđanih gostiju na raznim velikim događajima, a upravo zbog toga, često ih za svoje kampanje angažuju neki od najvećih svetskih brendova.

Zbog svoje popularnosti imaju veliki uticaj na publiku, a koliko im publika veruje, dokazuje i činjenica da svaki proizvod koji objave na svom storiju bude brzinom svetlosti rasprodat u svim radnjama.

Baš kao i u svetu, i na našem podneblju zvezde društvenih mreža ne prestaju da osvajaju influens scenu, a pojedini su se toliko istakli, da su do sada stekli milione fanova, ali i osnovali svoje brendove i razradili biznise koji od kojih zarađuju velike sume novca.

Predstavljamo vam listu influensera koje publika u Srbiji obožava!

Bogdan Ilić (@bakaprase)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Njegov Jutjub knala broji preko dva miliona pratilaca, a svoju karijeru je započeo sa gejmingom, a nakon toga je počeo i sa drugim sadržajem.

Koliko mu je njegova influens karijera pomogla u životu pokazuje činjenica da on sada ima svoj lanac brze hrane koju njegovi fanovi obožavaju, ali i drugi ljudi.

Dunja Jovanić (@imfashionbabe)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Ona je od prvog dana “verna“ modi, pa je njena karijera počela upravo blogom koji se bavi ovom temom. Nakon toga se prebacila i na Jutjub platformu, a sada je najviše aktivna na svom Instagramu gde svakodnevno objavljuje fotografije.

Njen Instagram profil broji nešto više od 360 hiljada pratilaca, a i ona je uz pomoć svoje influens karijere uspela da osnuje svoj brend garderobe koje zaljubljenice u modu obožavaju da nose.

Tamara Kalinić (@tamara)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ona je jedna od influenserki koja je 2016. godine dobila nagradu za najbolji međunarodni blog, a ona to i dalje opravdava.

Tamara je rado viđen gost na svim revijama poznatih svetskih brendova, a koliko dobro radi sv oj posao influensera pokazuje i čin jenica da redovno od brendova dobija i poklone koje neretko objavljuje putem društvenih mreža.

Lea Stanković (@lastankovic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)

Iako je mlada, ona je vrlo poštovana na našoj influens sceni, a tinejdžeri, pa čak i oni malo stariji pratioci je obožavaju.

Lea je prvobitno krenula sa Jutjub paltformom, a kako je zaživeo influens i na Instagramu, postala je aktivna i na ovoj mreži.

Kao i drugi influenseri, ona je uz pomoć svoje popularnosti osnovala svoj brend garderobe koji je za kratko vreme postao izuzetno popularan.

Jelena Nikolić (@_babytuna)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Nikolic (@_babytuna)

Jelena je sa svojom influens karijerom počela bez nekog cilja – sve što je želela jeste da tim putem podeli sa ljudima svoje utiske o proizvodima koje koristi.

S obzirom na to da joj reklame nisu bile plaćene, ona je vrlo brzo pridobila poverenje pratilaca, jer je uvek davala iskrene komentare i preporuke za proizvode.

Njen profil danas broji nešto više od 40 hiljada pratilaca, a pored kozmetičkih preporuka, ona neretko pokazuje i svoje “ulove“ sa Aliekspresa, ali i brojne druge proizvode koje je isprobala, pa poželela da utiske podeli sa svojim vernim pratiocima.

Stefan Vuksanović (@mudja)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Vuksanovic (@mudja)

Svoju karijeru je započeo igranjem igrica, a snimke svojih partija je objavljivao na svom Jutjub kanalu. Ono što je njegovim pratiocima bilo zanimljivo jeste to što su on i njegov otac igrali igrice zajedno, pa su svojim nesvakidašnjem ponašanjem i komunikacijom privukli veliku pažnju.

On i danas važi za jednog od naših najboljih influensera, a njegovi pratioci ne mogu da dočekaju decembar svake godine, jer je Muđina tradiicja da svake godine u decembru snima vlogmas koji svaki put privuče veliku pažnju.

Ena Čubrilo (@enaluna)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ena Luna (@enaluna)

Iako je prava zaljubljenica u modu, ona na svom Instagram profilu pored skupocene garderobe pratiocima pokazuje i kako izgleda život mame koja je u isto vreme i influenser.

Po njenom Instagramu se može videti koliko voli modu i da se trudi da svaki modni trend isprati na najbolji mogući način. Njen Instagram profil broji nešto više od 185 hiljada pratilaca, a baš kao i mnogi drugi influenseri, i ona je svoju karijeru započela na Jutjubu snimajući vlogove i tematske videe. Ubrzo nakon toga prebacila je svoj sadržaj i na Instagram, a uz pomoć svoje popularnosti je pokrenula i svoj brend sunčanih naočara.

Jana Dačović (@janadacovic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jana Dačović (@janadacovic)

Njena influens karijera je krenula pre nešto više od 8 godina i to na Jutjub platformi kada je po uzoru na američku influenserku Betani Motu snimala videe što je u tom trenutku mlađa publika obožavala.

Kao i svi influenseri i ona je prešla na Instagram, te je tu mnogo više aktivna nego na jutjub kanalu, a ne možemo da zaboravimo da joj je baš influens karijera pomogla  u tome da izda svoju knjigu, kolekciju parfema i mnoge druge proizvode koji su bili obožavani od strane njene publike.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz