Pretraži

„DOŽIVELA SAM DISKRIMINACIJU“: Tamara Kalinić otkrila na koji način su koleginice probale da joj unište karijeru!

Influence
0
tamara kalinić
Foto: Instagram printscreen/tamara

Influenserka Tamara Kalinić progovorila je o svojoj uspešnoj inostranoj karijeri.

Pre nego što je postala poznata kako na našim prostorima, tako i u inostranstvu, Tamara je završila farmaciju i radila posao farmaceuta u Londonu. Ona je uporedo počela da se bavi influensingom, te je posle izvesnog vremena napustila posao u apoteci kako bi mogla da se posveti svojoj drugoj karijeri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Njen put je bio dug, ali Tamara je za sebe izgradila ime u inostranstvu na koje se mnoge njene mlađe koleginice ugledaju u nadi da će uspeti isto.

Influenserka danas živi život kakav je oduvek sanjala, i dok je većina njenog na engleskom jeziku, ona je sada izabrala da održi lajv na svom maternjem, srpskom jeziku.

Tamara se dotakla brojnih tema i odgovarala je iskreno na sva pitanja pratilaca, a jedno od njih se ticalo prepreka na koje je nailazila s obzirom na to da dolazi iz Srbije.

Ona je otkrila da je prošla kroz određenu dozu diskriminacije zbog zemlje iz koje potiče, te da bi možda imala veći uspeh da nije sa naših prostora.

„Misliš li da bi imala još veći uspeh da nisi sa naših prostora? Tehnički da, u praksi ne. Tehnički da, zato što mi se puno puta dešavalo da ljudi kažu, tačnije koleginice neke ne baš fine, drugim brendovima ‘Nemojte da sarađujete sa njom, ona je iz Srbije’, i tako dalje. Imala sam jako puno diskriminacije na tu temu, ali o tome mi se ne priča, bezveze mi je i da pričam“, otkrila je influenserka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence