Pretraži

Lea Stanković u svom domu okupila najpoznatije influensere: Povod nije mogao biti lepši (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
lea stanković
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Poznata influenserka Lea Stanković okupila je u svom domu neke od naših najpoznatijih influensera, a za to je imala poseban razlog.

Lea Stanković je već godinama poznato ime na našoj influens sceni. Mlada influenserka se svojim originalim objavama i prepoznatljivim sadržajem istakla se i postala jedna od naših najpraćenijih inernet zvezda.

Svojim dugogodišnjim pojavljivanjima na prestižnim događajimai kao i raznovrsnim saradnjama Lea je uspela da ostvari veliki broj zavidnih poznanstava, pa ne čudi da je njen rođendan okupio na jednom mestu neke od naših najpozantijih influensera.

Ana Lazarević, Cale, Lazar Filipović, Ema Luketin, Dušan Petrović i njena sestra Sara Stanković bili su samo neki od pozantih influensera koje je Lea ugostila u svom domu povodom proslave svog 23. rođendana.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)

 

Istančan ukus bez preteranog kiča je nečim čime se mlada influesnerka može pohvaliti pa je i njena rođendanska zabava protekla u tom maniru, uz mali, ali odabran krug ljudi, dobru hranu i kvalitetnu muziku.

Čestitke povodom velikog dana su stizale sa svih strana, a naročito se istakla rođendanska poruka njenog najbližeg prijatelja Caleta:

Ljudi, prpepijan sam, mnogo volim ovu osobu. Inače u momentu kada sam smišljao emotivnu poruku pukle su konfete i prepao sam se mnogo, tako da Lea izvini“, napisao je influenser u svom stilu.

Ova proslava je svakako privukla veliku pažnju mnogih, a Lea je dan ranije putem svog Instagram profila najavila svoju žurku, pa tom prilikom poslala poruku komšijama koje je zamolila za strpljenje.

„U poslednjem trenutku pre tri dana ja odlučim da ne slavim rođendan, ali da napravim mini okupljanje kod mene u stanu, to veče pred rođendan, odnosno večeras, da zajedno dočekamo moj rođendan. Sinoć pozovem ljude, jutros pozovem ljude. Sreća, većina njih može“, otkrila je Lea, pa priznala zašto snima ovaj „story“.

„Ovaj „story“ upućujem svojim komšijama i upućujem vama da se setite ovog „story-a“, sutra kada najverovatnije u svom kraju budem imala novu svađu sa komšijama, zato što će se verovatno buniti oko buke, ali ja bi ih zamolila…“, završila je Lea svoje obraćanje, a fotografije sa njene proslave pogledajte u galeriji ispod.


BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence