Pretraži

Veliki povod za slavlje u domu Lee Stanković: Influenserka se obratila komšijama i uputila samo JEDNU molbu

Izvor:  IDJTV
|
Influence
1
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Poznata influenserka Lea Stanković odlučila je da specijalnim povodom napravi žurku u svom stanu, pa je svoje komšije zamolila samo jedno.

Poznato je da je Lea pre izvesnog vremena uspela da kupi svoju prvu nekretninu, a nakon višemesečnog uređivanja stana, ona je otpočela svoj samostalni život.

Međutim od njenog preseljanja u ovaj luksuzni beogradski kompleks zgrada, Lea neprestano ulazi u konflikte sa komšijama, kako zbog njenih pasa, buke, tako i zbog parking mesta, te je ona u jednom trenutku sve ove situacije pretvorila u serijal na svojim društvenim mrežama kojim je zasmejala pratioce.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)

Sada se influenserka posebnim povodom obratila fanovima, ali i svojim komšijama. Naime, Lea sutra puni 23 godine, a tim povodom influenserka je odlučila da napravi slavlje u svom domu. Međutim, zbog prethodnih svađa sa komšijama influenserka je predvidela da će komšije usporitiviti njenoj proslavi, pa je odlučila da im unapred pošalje poruku.

„Svi koji me prate duže od tri dana znaju za moju priču kako ne volim da slavim rođendan“, započela je Lea, pa objasnila kako voli da izlazi i da uživa ali da jednostavno ne voli da slavi svoj rođendan.

“ Međutim, kada je u pitanju moje slavlje, moj rođendan meni to bude glupo, kao ja sad stojim i svi mi nešto čestitaju rođendan, a ne mogu da kažem ‘dođite i pravite se da mi nije rođendan'“, priznala je Lea i otkrila da obično rođendan proslavlja tako što svoje najbliže izvede na neku večeru.

Ipak, ove godine influenserka je bila vredna i posvećena poslu, a kako se i uselila u svoj novi stan, odlučila je da sada ipak napravi nešto drugačije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)

„U poslednjem trenutku pre tri dana ja odlučim da ne slavim rođendan, ali da napravim mini okupljanje kod mene u stanu, to veče pred rođendan, odnosno večeras, da zajedno dočekamo moj rođendan. Sinoć pozovem ljude, jutros pozovem ljude. Sreća, većina njih može“, otkrila je Lea, pa priznala zašto snima ovaj „story“.

„Ovaj „story“ upućujem svojim komšijama i upućujem vama da se setite ovog „story-a“, sutra kada najverovatnije u svom kraju budem imala novu svađu sa komšijama, zato što će se verovatno buniti oko buke, ali ja bi ih zamolila…“, završila je Lea svoje obraćanje.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence