Pretraži

Vratio se na mreže zbog važne objave: Janko obeležio bitan datum, pa uputio poruku posebnoj osobi (FOTO)

Influence
1
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Popularni influenserki par Stefan Janković, poznatiji kao Janko, i njegova devojka Anna Lazarević danas proslavljaju važan datum.

Nakon dugogodišnjeg druženja, prijateljstva i brojnih saradnji na društvenim mrežama Janko i Anna su sredinom juna prošle godine pirznali svojim pratiocima da su već neko vreme u vezi.

S obzirom na to da je ova par provodio dosta vremena zajedno još od njihovog početka na Jutjub sceni, već nekoliko godina unazad su fanovi sumnjali da se između mladih influensera dešava nešto više od prijateljstva. Ipak, oni su se trudili da ovaj deo svog života sačuvaju za sebe.

Zato je njihovo priznanje naišlo na ogromno oduševljenje njihovih pratioca koji su sa oduševljenjem čekali trenutak kada će njihova veza postati javna. Oni su letos podelili zajedničku fotografiju sa Kube i otkrili da više od godinu i po dana uživaju u srećnoj vezi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

Janko i Anna Lazarević su sada otkrili da je upravo danas dan njihove godišnjice, te da obeležavaju dve godine veze.

Pre samo nekoliko dana, mladi jutjuber Janko je podelio sa svojim pratiocima da se zbog neočekivanih privatnih problema povlači na neko vreme sa društvenih mreža, a sada se vratio kako bi svojoj devojci uputio kratku, romantičnu poruku na ovaj poseban datum.

„2 godine sa mojom ljubavlju“, napisao je Janko uz njihovu zajedničku fotografiju.

janko, anna lazarević
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Anna je potom podelila kako je nažalost bolesna i uputila jasnu poruku svima koji je pritiskaju da kaže nešto više o ozbiljnom problemu kroz koji je prolazila nedavno.

„Ljudi, nisam u stanju da se javljam danas malo me je presekao neki virus, nadam se da razumete. Takođe kada budem bolje, snimam video posle dužeg vremena i spreman je novi intro koji kida! Još nešto, radim na tome da pesma izađe krajem februara. Ja se zaista nadam da kapirate zašto je sve ovo dug proces i zašto se ovoliko odužilo. Desilo se to što se desilo i trebalo mi je vremena da stanem na noge, vidim da ima mnogo pitanja kada ću reći šta se desilo, a rekla sam da ću objaviti. Ti ljudi neka se pozabave svojim životom. Reći ću kada budem osetila da sam spremna“, napisala je ona

anna lazarević
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Odmah zatim, ona je otkrila kako uživa u društvu Janka i svojih ljubimaca u mirnoj večeri kod kuće.

janko, anna lazarević
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence