Pretraži

Romantični trenutak koji je oduševio svet! Pojavljivanje Tamare Kalinić i njenog uticajnog verenika na crvenom tepihu izazvalo buru na mrežama

Influence
0
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jedna od naših najpoznatijih influenserki Tamara Kalinić podelila je romantičan trenutak sa verenikom koji je oduševio njene fanove.

Tamara je naša jedina influenserka koja je uspela da se probije na inostrano tržište i danas važi za jedno od vodećih imena u influensing svetu. Ona je čest i rado viđen gost na svim većim modnim događajima u svetskim metropolama, a pored toga ostvarila je saradnju sa nekim od najvećih svetskih brendova zbog čega se njena zarada procenjuje na nekoliko miliona.

Ona se nedavno našla na Kanskom festivalu, a jednim od crvenih tepiha je prošetala sa verenikom Filipom Testom, koji je menadžer vodećih modnih brendova poput Off White-a i Balmain-a.

Njihova ljubav često je predmet komentara, s obzirom na to da Tamara neretko deli brojna iznenađenje i romantične trenutke koje joj verenik priređuje.

tamara kalinic filipo testa
Foto: Piovanotto Marco/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sada je u to i ceo svet imao priliku da se uveri i to upravo na crvenom tepihu Kanskog festivala. Pored magične, lepršave haljine koja je privukla mnoge poglede na tepihu, Tamara je kao jedan od omiljenih momenata izdvojila i jedan sa Filipom koji je neko sa strane usnimio.

Naime dok su šetali ispred okupljene publike i paparaca, Filipo je išao nekoliko koraka iza influenserke i popravljao joj šlep od haljine kako bi izgledala što bolje na slikama.

Ona je ovaj trenutak podelila na svom storiju i napisala „Nikada neću prevazići ovo“. Kako je ovaj snimak bio deo celokupne objave sa Kanskog festivala, u komentarima su usledili oduševljeni komentari na Testin račun.

„Treći slajd – filmska scena“, „Vas dvoje zajedno ste sve“, „Njega vredi zadržati“, „Svima nam treba čovek kao što je Filipo u životu“, „Izgledaš toliko srećno i ispunjeno. Filipo ti bukvalno čuva leđa.“

Foto: Instagram printscreen/tamara

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence