Pretraži

Tamara Kalinić pokazala poklone vredne više od 55.000 evra! Njen verenik izdvojio 37.000 evra za samo jedan modni dodatak (VIDEO)

News
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna influenserka Tamara Kalinić nedavno je proslavila svoj rođendan, a sada je otkrila sve o skupocenim poklonim koje je dobila do verenika i najbližih prijatelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Tamara dugi niz godina gradi uspešnu karijeru u inostranstvu i važi za našu jedinu influenserku koja se probila na stranom tržištu. Ona je rado viđen gost na revijama najvećih svetskih brendova koji je i oblače za ove prilike, te se influenserka može pohvaliti brojnim skupocenim komadima u svom ormanu, počev od odeće, obuće pa sve do luksuznih torbi.

Ona je sada proslavila svoj rođendan, koji je obeležila objavom na Instagramu, a u pozadini su se mogle videti brojne kese i kutije najpoznatijih brendova koje je dobila za ovu posebnu priliku.

Tamara se osvrnula na pitanje koje je nedavno dobila od svojih roditelja, te je progovorila o svojim najdubljim osećanjima, nakon čega se zahvalila svojim vernim pratiocima.

„Rođendan mi je i nikada se nisam osećala kompletnije. Ove nedelje su me oba moja roditelja pitala da li sam srećna i pomislila sam “kako čudno pitanje za postaviti“. Veoma sam srećna! To je trenutak kada sam shvatila koliko je to realno pitanje i kako sreću ne treba uzimati zdravo za gotovo. Jako sam zahvalna za još jedan krug oko sunca, za jednu godinu više iskustava kao i ljubavi koju dobijam svaki dan. Hvala što ste bili veliki deo mog života, zato sam želela da podelim ovaj dan sa vama“, napisala je ona ispod objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Influenserka je potom na svom Jutjub kanalu objavila video u kom je na zahtev svojih fanova pokazala sve poklone koje je dobila za svoj rođendan.

Prva od stvari sa kojom se pohvalila Tamara bile su Van Cleef minđuše koje je sama poručila još u januaru, ali su pristigle za njen rođendan. Model koji joj je zapao za oko nosi zanimljiv naziv, “Dark mother of pearls“ i veći je od standarne veličine Van Cleef minđuša, a cena ovog nakita varira od 3 hiljade dolara, pa do 11, a nekada i više.

Kako je istakla ona nije želela da otkriva od koga je šta dobila, ali za jedan poklon nije krila da ga je dobila od svog vernika Filipa Teste.

Tamara je između ostalog na svom TikToku objavila video snimak u kom joj Filipo donosi u krevet veliku “Hermes“ kutiju, a influenserka je celu situaciju ispratila sa osmehom zbog Filipovog truda da joj rođendansku pesmu otpeva na srpskom.

@tamara Replying to @Emi Anders my fiance really tried to sing in Serbian! Do you wanna see what i got? 🥰🎈🎂 #birthdaygirl #birthday #happybirthday #hermes #16marchbaby ♬ original sound – Tamara Kalinic

Ona je na poklon od svog dragog dobila jedinstveni model popularnog brenda pod nazivom Toile H Swift Birkin 25 Black čija cena iznosi neverovatnih 37 000 eura.

Pored ove skupocene torbe našli su se i razni komadi nakita, obuće, ukrasa za kuću, šminke i kozmetike, a mnoge je šokirala činjenica da vrednost njenih poklona iznosi više od 55 000 evra.

Ostale poklone kao i njihovu vrednost možete pogledati u njenom novom videu na Tamara Kalinić Jutjub kanalu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News