Pretraži

Rame uz rame sa Salmom Hajek i Demi Mur: Tamara Kalinić izdominirala u društvu svetskih zvezda, influenserka ne prestaje da oduševljava novim uspesima (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata influenserka Tamara Kalinić pronašla se rame uz rame sa svetki poznatim zvezdama na događaju koji je organizovao modni brend „Gucci“, pa detalje sa prestižnog događaja podelila sa fanovima.

Kada je influens svet u pitanju jedna od influenserki sa naših prostora koja je napravila vrtoglavi uspeh je sigurno Tamara.

Svojim jedinstvenim stilom i istančanim ukusom za modu koji je vidljiv u svakoj njenoj objavi uspela je sebe da kotira visoko u influens svetu, ali i u svetu mode, i to ne samo kod nas nego i na svetskoj sceni.

Pored toga što sarađuje sa raznim velikim brendovima, ona odlazi i na njihove revije kao jedna od specijalnih zvanica, a sada je njena saradnja sa svetskim brendovima prešla na viši nivo.

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Naime, poznata influensrka ostvarila je saradnju sa jednim od najpoznatijih modnih brendova „Gucci“, a fotografije neverovatnih prizora iz sveta visoke mode podelila je sa svojim fanovima putem Instagrama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Naime, ona je prvo pokazala fotografiju uslikanu 2019. godine gde se nalazi u istoj sobi u kojoj je odsela i sada kada je došla na ovaj prestižni događaj, a tom prilikom je nosila blejzer brenda „Gucci“, pa se influenserka upitala da li je moguće da je u pitanju slučajnost.

„Ista fotografija iz sobe 2019. godine – kada sam nosila Gucci blejzer, pre nego što sam radila sa ovim brendom. Slučajnost?“, napisala je Tamara u opisu fotografije.

Foto: Instagram printscreen/tamara

Inače, poznatom gala događaju osim Tamare prisustvovale su i mnogobrojne svetske zvezde među kojima je bila i popularna glumica Selma Hajek, kao i njen suprug Fransoa Anri Pino koji je direktor kompanije Kering, u čijem vlasništvu se nalazi i brend Gucci.

Foto MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ova lepotica je nosila metalik sandale sa platformom i Gucci torbu uklopljenu sa obućom, kao i kratku crnu haljinu ne baš tako zahvalnog materijala, ali koja je savršeno isticala njenu figuru.

 

@madamefigarofr #selmahayek et #francoishenripinault au défilé #gucci à #londres @Gucci #tikokfashion #fashion ♬ 2000 – vowl. & Sace

Prestižnosm događaju prisustvovala je i šezdesetjednogodišnja glumica Demi Mur koja je šarenu retro haljinu spojila sa crnim čizmama sa diskretnim potpeticama i kaputom u istoj boji, ali i odgovarajućom Gucci torbom.

Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Ovakav događaj nije mogao da prođe ni bez poznate manekenke Kejt Mos koja se sinoć prvi put pojavila u javnosti nakon što je viđena ruku pod ruku sa 13 godina mlađim unukom Boba Marlija. Ona je na ovom događaju ukombinovala mini haljinu i crne salonke, kao i kaput u istoj boji. Ono što je upotpunilo ovakav stajling je razbarušena kosa koja njoj prelepo stoji.

Na događaju u Londonu bila je i njena ćerka Lila Grejs Mos Hak koja je predstavila jedno od svojih najboljih izdanja do sada.

Sva ova poznata imena u svetu mode koja su se našla rame uz rame sa Tamaraom pokazuju da se poznata influenserka visoko kotirala u svetu svetski poznatih zvezda i da je njen stil sigurno došao do izražaja.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz