Pretraži

TURBULENCIJE NA LJUBAVNOM POLJU: 4 znaka Zodijaka očekuje raskid, pripazite se sledećih datuma!

Izvor:  sensa.mondo.rs
|
Astro
0
Foto: Profimedia

4 znaka horoskopa će raskinuti svoje veze tokom vladavine Strelca od 22. novembra do 21. decembra 2023. godine.

S obzirom na to da tek ulazimo u period vladavine Strelca, mogli bismo da pomislimo da ovo baš nije nedelja, kada treba da se odljubljujemo i prekidamo veze, zato što je Strelac jedan od horoskopskih znakova, koji predstavlja prijateljstvo, druželjubivost i saosećanje. Međutim, sa sobom nosi i naivnost, takmičarsko ponašanje i oholost. Tokom narednog perioda nas očekuje i nekoliko tranzita koji neće imati povoljan uticaj na ljubavnom planu.

Četiri horoskopska znaka biće u iskušenju da prekinu svoje romanse, koje će postati intezivno tokom Meseca nasuprot Marsu 26. novembra. Dakle, ako ste u nedoumici oko toga kuda idete sa osobom sa kojom ste u vezi, onda ste možda jedan od ova četiri horoskopska znaka, i možda ćete tu vezu sada okončati. Ovo su 4 znaka horoskopa koji raskidaju tokom vladavine Strelca od 22. novembra do 21. decembra.

BIK

Ovo je nedelja koju ste očekivali iz više razloga. Međutim, ono što možda niste očekivali je da ćete tokom početka sezone Strelca, vi i vaš partner iz zone ‘hajde da razgovaramo o tome’ uleteti u zonu ‘vreme je da raskinemo’. Vi ste mnogo čvršći u ovom izboru od vašeg partnera, ali jednostavno tako snažno osećate i niste sigurni da možete da pružite više. Osećate privlačnost Sunca u Strelcu, i zbog toga vas mami sloboda i privlači vas osećaj smirenosti koji vas čeka na kraju ovog poglavlja. Ono što je stvorilo ovaj kameni put, je to što vi i vaš partner jednostavno ne možete da se dogovorite ni o čemu, i dok ste nekada imali mnogo toga zajedničkog, sada jedino možete da vidite kako oni jednostavno ne idu u korak sa vama. Osećate se kao da vam duguju više i iskoristićete ovo vreme da nađete izlaz iz toga.

Datumi na koje treba da obratite pažnju

Slušajte svoju intuiciju 22, 23. i 24. novembra. To je uglavnom zato što tokom tranzita kao što je Mars sekstil Pluton i Mesec Ovan, možete reagovati impulsivno. Pokušajte da reagujete neostrašćeno.

BLIZANCI

Zaista niste želeli da se sve svede na ovo, ali ne možete da nastavite da žrtvujete svoje zdravlje za priču koja vam pruža samo očaj i tugu. To je upravo ono što osećate da vam je donela vaša veza. Osećate da svog partnera činite podjednako jadnim kao i on vas. Iako nije laka odluka, vi ćete je doneti. Na početku sezone Strelca, vi i vaš partner nećete imati čak ni ‘taj poslednji razgovor’ jer ste potpuno svesni šta će se dogoditi. Morate da raskinete, a čini se da će pasti na vas ta odluka. Ovaj period vam donosi nervozu i stres.

par, ljubav, svađa, ljubomora, astro, horoskop
Foto: Volodymyr Melnyk / Panthermedia / Profimedia

LAV

Budućnost, kako je vidite tokom prve nedelje sezone Strelca, pokazuje da sreća postoji samo kada niste sa osobom sa kojom ste trenutno. Vreme je za raskid, i vi to znate. Oni možda nisu svesni koliko ste zaista ozbiljni po pitanju svega ovoga, a ipak, kako nedelja odmiče, znaćete da više ne možete da se zavaravate. Ovo se ne pretvara u nešto veliko i lepo. U stvari, svoje dane veličanstvene lepote doživljavate kao prošlost.Tužno, da, ali neizbežno. Ova nedelja vas pokreće da uradite ono što ste već neko vreme odlagali: da je završite jednom zauvek.

Datumi na koje treba da obratite pažnju

24. novembar ima mnogo moći i mnogo neprijateljstva. Ovaj raskid neće biti lak, a loša narav će doći do izražaja.

ŠKORPIJA

Ironično, ova nedelja vam donosi osećaj da ste izgubili bitku, a to može imati neke veze sa činjenicom da su ovo poslednji dani vašeg horoskopskog znaka u Suncu. S obzirom da sezona Škorpije jenjava i da Sunce Strelca postaje snažno, možda ćete se osećati kao da gubite snagu. Kada je reč o vašoj romantičnoj vezi, ovaj gubitak moći može takođe da odražava vaš nedostatak ljubavi prema osobi za koju bi trebalo da ‘živite’. Ne možete da lažete sebe – nikada niste mogli da lažete sebe kada počne sezona Strelca, znaćete istinu kada ona ispliva na površinu i pokaže se kao vaša sopstvena potreba da prekinete vezu u kojoj ste. Znate da se to mora dogoditi; znate da ne možete da se pretvarate da ste zaljubljeni u ovu osobu.

Datumi na koje treba da obratite pažnju

Od svih datuma u ​​nedelji, moraćete da pazite šta se dešava nakon što sezona Strelca počne 22. novembra. Tada ćete videti kako testovi dolaze. Sa Marsom u Strelcu 24. novembra i Marsom u kvadratu sa Saturnom 25. novembra, možda ćete se osećati kao da ste bolesni i umorni od izazova.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Astro