Pretraži

Uki Q iznenadila priznanjem: „Moj celebrity crush je Milica Pavlović“

Influence
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Popularna tiktokerka Uki Q progovorila je iskreno o simpatijama sa javne scene, pa otkrila koga od poznatih ličnosti smatra privlačnim.

Una često svojim iskrenim mišljenjem i stavom na društvenim mrežama privlači pažnju i izaziva komentare, a ovog puta se našla u emisiji IDJQuiz za drugarom, influneserom Nikolom Adamovićem, te je svojim izjavama ponovo zaintrigirala publiku.

Pre samo par meseci raskid popularnog para Uki Q i Luxa uzburkao je javnost, a pre nekoliko dana vest o potencijalnom pomirenju nje i prethodnog momka, Sergeja Pajića iznenadila je njihove fanove i pokrenula spekulacije.

Iako nije ni potvrdila, ali ni demantovala ove vesti, Una je sada otkrila ko joj je u detinjstvu bio „celebrity crush“.

„Celebrity crush? Jel’ naš ili? Naš nemam sad, kako ću to sad? Stanite da razmislim, kao mala sam se ložila na nekog lika, ali ne mogu da se setim kako se zove. Peva onu pesmu „Povredi me još samo jednom…“ Ko je to? Nije moj tip uopšte, ali mi je bio sladak kada sam bila mala“, rekla je ona aludirajući na Nikolu Rokvića.

„Ja kad sam bio mali Milica Pavlović“, rekao je Nikola, a potom se Uki nadovezala.

„Jao meni je ona i sad. To je moj celebrity crush, može, Milica Pavlović uf.“

Šta su to još njih dvoje otkrili jedan o drugom, ali i koliko dobro poznaju showbizz pogledajte u najnovijem izdanju IDJQuiza.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence