Pretraži

Šuška se o pomirenju?! Uki Q i Sergej Pajić neočekivanim potezima izazvali lavinu spekulacija, mreže ne prestaju da bruje o bivšem paru

Influence
1
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Jedan od nekada najpopularnijih parova na društvenim mrežama, Uki Q i Sergej Pajić, u poslednjih nekoliko dana izazvali su pravu lavinu reakcija na svojim društvenim mrežama.

Sergej i Una stupili su u vezu 2020. godine i vrlo brzo postali jedan od najpopularnijih i najomiljenijih parova na društvenim mrežama zbog zajedničkih klipova i romantičnih video snimaka.

Međutim, oni su neočekivano stavili tačku na svoju ljubavnu priču u julu 2021. godine, što je iznenadilo i razočaralo njihove brojne fanove. Oni su neretko u medijima komentarisali njihovu vezu, kao i raskid, otkrivajući da su jedno drugom bili prva ljubav.

Često su njihovi fanovi komentarisali postupke ovih popularnih influensera i u Sergejevim pesmama, ali i Uninim klipovima tražili skrivene poruke nakon raskida, sa željom da dođe do pomirenja.

Oni su nekoliko meseci nakon prekida veze i komunikacije, našli nove partnere, i dok je Sergej uplovio u vezu sa izvesnom Sandrom, Una je sreću našla pored jutjubera Luke Bojovića.

Sergej je nakon godinu dana veze izašao i iz tog odnosa, dok je Uki gotovo dve godine bila u vezi sa Luxom, međutim nedavno je došlo i do kraha ove ljubavi, a sada fanovi na društvenim mrežama ne prestaju da spekulišu o mogućem pomirenju nekadašnjeg para.

Sve je, naime, počelo pre nekoliko dana kada je Sergej izbacio sound na TikToku za svoju novu numeru, u kom se u refrenu čuje i ženski glas, nakon čega su njegovi pratioci krenuli da spekulišu da se radi o njegovoj bivšoj devojci Uki Q.

@sergejpajicc spamujte u komentare nastavak🫣 #foryou #viral #sergejpajicc ♬ DAY DAY – Sergej Pajic

On je nastavio da podgreva glasine sledećim klipom na kom je postavio pitanje „S kim da idem na more“, te mu je u sklopu efekta ispalo slovo U, što je on ispratio sa osmehom.

@sergejpajicc hahahahahah sta se mora nije tesko😂 #foryou #viral #fy #fyp ♬ DAY DAY – Sergej Pajic

Međutim, i sama Una je dala materijal svojim fanovima, kada se snimila uz deo nove pesme svog bivšeg dečka, što je on podelio na svom Instagramu uz tajnovit natpis „Sutra ćemo“, čime je nagovestio da će možda doći do njihovog susreta.

Foto: Instagram printcsreen/sergejpajic, uki_q

Ono što nije promaklo njihovim vernim pratiocima jeste i činjenica da se ovaj bivši ljubavni par ponovo zapratio na društvenim mrežama. Samo nekoliko meseci posle raskida 2021. godine, oni su se otpratili sa Instagrama, ali su sada po svemu sudeći zaključili da je vreme da obnove kontakt.

Foto: Instagram printcsreen/sergejpajic, uki_q

Iako se sada ni Uki ni Sergej nisu oglašavali ovim povodom, njihovi fanovi ne prestaju da bruje o postupcima mladih influensera.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence