Pretraži

„Platio sam najskuplji WC u životu!“ Popularni influenser doživeo neprijatno iskustvo u beogradskom klubu, pričom iz izlaska zaprepastio sve (FOTO)

Influence
3
Foto: Milan Maricic/ATAImages

Poznati influenser Andrija Jo podelio je sa pratiocima neprijatno iskustvo koje je doživeo u noćnom izlasku, a pričom je zatekao mnoge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrija Jović (@andrijajo)

Andrija je jedan od mlađih influensera kojeg mnogi pratioci obožavaju, a on neretko na svom Instagram profilu deli sve detalje iz svog života.

Ovog puta šokirao je sve kada je ispričao da je ulazak u toalet u jednom prestoničkom lokalu platio čak 1000 dinara.

“Sinoć sam platio najskuplji wc u životu ikada, bilo gde u svetu, u Beogradu. Išlo mi se u wc u izlasku i taj lokal gde sam ja bio, bila je prevelika gužva u wc-u, i onda sam ja otišao u lokal pored i zamolio konobara, na šta je on meni rekao to je hiljadu dinara“, započeo je priču Andrija pa nastavio:

Foto:Printscreen/Instagram:andrijajo

“Ja sam mu rekao da nisam poneo ništa ono bukvalno sam došao u wc i rekao nemam keš, nemam ništa kod sebe, jedino sam imao na telefonu ono da platim karticom i to sam mu rekao i lik mi je lagano doneo aparat, hiljadu dinara otkucao, ja prislonio karticu, odnosno telefon i naplatio mi tako hiljadu dinara wc, eto, vidite, na tuđoj muci se obogaćuju“.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence