Pretraži

Anđelina Džoli se žali da je „finansijski ogoljena“, a činjenice pokazuju drugačije: Razvod glumici doneo 100 miliona dolara!

Showbiz
0
Foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata glumica Anđelina Džoli već godinama je u sudskom sporu nakon razvoda od supruga Breda Pita, a dok ona tvrdi da je nakon kraha braka finansisjki propala, istraživanja pokazuju drugačije stanje.

Premda su se rastali pre osam godina, a razveli 2019. godine, razvod poznatih holivudskih zvezda ne prestaje da privlači javnost, a rat među njima ne jenjava.

Naime, poznatom paru koji je u braku imao zajedničke nekretnine koje je na rastanku trebalo podeliti, razvod nije doneo samo nesuglasice i sukobe, već i sudske sporove oko starateljstva nad decom i vlasništva nad vinarijom u Francuskoj.

Rat oko vinarije dobio je naziv „Rat ružičastih vina“, a sada novi detalji popularnog spora otkrivaju da se Anđelina žali kako joj suđenje sa Bredom donelo finansijski pustoš, međutim dokazi pokazuju da je priča ipak išla u drugačijem smeru.

Naime Anđelina Džoli je bivšeg supruga optužila kako ju je finansijski iscrpseo kroz dugotrajnu pravnu bitku oko vinarije. Uprkos njenim tvrdnjama Daily mail navodi kako je glumičino bogatstvo skočilo nakon raskida, tačnije da joj je donelo 100 miliona dolara.

Foto: Zephyr / StarMax / Profimedia

Ovaj novac kako se navodi je došao od alimentacije, raznih poklona, kao i prodaje 50 odsto deonica nekretnine oko koje se sporila sa bivšim suprugom.

Premda se glumica žali na „finansijsku oguljenost“, izvori bliski Bredu Pitu navode kako činjenica da je glumica nedavno potpisala ugovor o preuzimanju prostora na Menhetnu koji je pripadao Endiju Vorholu, pokazuje drugačije. Tačan udeo njenog vlasništva u ovom lokalu nije poznat, ali je nesumnjivo da je glumica imala velike izdatke oko prostora koji sada koristi za promociju svog modnog brenda Atelier Jolie.

Podsetimo se, nekada jedan od omiljenih holivudskih parova rastao se 2016. godine nakon incidenta u njihovom privatnom avionu, kada je glumac napao Anđelinu, nakon čega se umešao njihov sin koji sada ne komunicira sa ocem.


BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz