Pretraži

Vraća se kraljevskim dužnostima: Princ Vilijam otkrio svoj prvi službeni angažman nakon teškog perioda

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Credit: Jordan Pettitt / AFP / Profimedia

Princ Viljam se danas pojavio u javnosi i posetio jednu dobrotvornu organizaciju, a kako prenose strani mediji, nakon teškog perioda odlučio je da se konačno vrati poslovnim obavezama.

Već nekoliko nedelja jedna od glavnih tema svetskih medija je bolest Kejt Midlton. Naime, nakon njenog priznanja da boluje od zloćudne bolesti javnost ne prestaje da se interesuje za njen život, a sa druge strane kraljevska porodica se na sve načine trudi da sačuva svoju intimu.

Od momenta kada je Kejt dijagnostikovan rak, prestolonaslednik i ona su se povukli iz javnosti, a sada je princ Vilijam nastavio sa svojim obavezama.

Naime, Vilijam se vratio kraljevskim dužnostima, pa je danas posetio dobrotvornu organizaciju za distribuciju viška hrane „Surplus to Supper“ u Sariju, gde će pomoći u kuhinji i utovariti pripremljena jela u vozila za dostavu.

Ono što mnogi nisu mogli da ne primete jeste da je princ sa sobom poneo dorbo raspoloženje, a nakon posete dobrotvornoj organizaciji on će otputovati u omladinski centar u zapadnom Londonu koji je korisnik ove organizacije.

Princ Vilijam Kejt Midlton
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, njegovo poslednje pojavljivanje u javnosti bio je angažman na događaju koji se bavio beskućništvom u Šefildu 19. marta – tri dana pre nego što je Kejti otkrila da boluje od raka.

Podsetimo se, video u kom je Kejt obelodanila svoju bolest na početku je izazvao lavinu sažaljenja, kao i osuda svih onih koji su vršili pritisak na Kejt da se oglasi, međutim nakon samo nekoliko sati pojavile su se brojne spekulacije o verodostojnosti samog klipa.

Neki su protumačili da je i ovaj video napravljen uz pomoć veštačke inteligencije kao i njena porodična fotografija koju je nedavno objavila povodom Dana majki.

Jedna od nejasnoća koju su za sada uočili mnogi koji su potpuno zaokupljeni ovom pričom jeste to da u toku videa njen prsten sa ruke u nekoliko kadrova nestaje, pa je to jedan od detalja koji je naveo ljude da pomisle da je i ovo “maslo“ veštačke inteligencije.


BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz