Pretraži

“Ovo me je sad dokrajčilo“: Dunja Jovanić u suzama zbog pisma i poklona koji je dobila (FOTO)

Influence
1
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Influenserka Dunja Jovanić je na svom Instagram storiju podelila sa pratiocima pismo koje je dobila od jedne devojke, a koliko su je dotakle reči pokazuje činjenica da je briznula u plač.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Jedna od najuspešnijih blogerki na Balkanu svakodnevno sa svojim pratiocima deli trenutke iz svog života na društvenim mrežama, te im pokazuje kako zapravo izgleda život influensera.

Iako je njoj glavni posao influens, Dunja se oprobala i u osnivanju brenda koji je jako napredovao i postao jedan od omiljenih na Balkanu mnogim devojkama i ženama.

Povodom toga, Dunja je dobila pismo, ali i korpicu punu poklona od jedne devojke koja od samog početka kupuje garderobu njenog brenda. Koliko je Dunju to dotaklo pokazuje činjenica da se rasplakala pred kamerom dok je čitala šta je napisano.

Foto:Printscreen/Instagram:imfashionbabe

Dunja je prvo podelila fotografiju poklona koji je dobila, a onda je usledilo i čitanje pisma na Instagram storiju što je influenserku jako raznežilo.

Foto:Printscreen/Instagram:imfashionbabe

“Danas sam na ivici i bez ovoga, a ovo me je sada dokrajčilo“ započela je Dunja, pa nastavila da čita pismo:

“Dunja, hvala ti što si u moru loših primera jedan koji nije. Hvala ti što svakodnevno pokazuješ kako može i treba i da uprkos svim osporavanjima iznova dokazuješ šta jedna žena može da stvori, kakvu razliku može da napravi, kakav se primer zapravo treba dati mladim, a i onim ne tako mladim ženama. Tvoj rad pratim dugi niz godina, a BEBE je nešto po čemu me zna Mica iz Maksija, Deki sa pijace, Rade sa pumpe, svi moji bliski i ne tako bliski ljudi. Kada sam razmišljala kako da se odužim za priliku koju si mi pružila i čast da budem među prvima koji će nositi moje omiljene komade, moja prva rečenica vezana za poklon mi je bila “It ain’t loyalty, but sure thats heal is royalty“ i mislim da je to pravi opis poklona. Korpicu za Vaskrs ti je isplela moja baba Mira, nije imala roze boju, jaja za doručak ti je moja mama skupila po dvorištu od naših domaćih koka, slaninicu ti je poslao moj tata ponosno naglašavajući “i napiši tamo da je organik“, a upakovani deo poklona je mali znak pažnje od mene i Tigra, još jednom hvala“, završila je Dunja.

 

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence