Pretraži

„Živim kao podstanar“: Sandra Afrika šokirala priznanjem, pa progovorila o svom načinu života i bakšišu koji daje kolegama

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Sandra Afrika progovorila je o svom načinu života, te otkrila detalj koji je iznenadio mnoge.

Sandra Afrika muzičku karijeru započela je davne 2007. godine, te godinama važi za jednu od najzauzetijih pevačica na našoj sceni. Ona je rado viđen gost u brojnim klubovima, kako kod nas, tako i u dijaspori, ali i na privatnim proslavama, zbog čega se neretko spekuliše o ciframa koje zarađuje, kao i o bakšiši koji uzima na veseljima.

Međutim, Sandra je sada otkrila da je i sama lake ruke kada se radi o bakšišu. Ona je nedavno na nastupu pevačice Vesne Zmijanac častila koleginicu sa 2.000 evra, a sada je progovorila o pomenutoj situaciju.

„Ne pričam nikad o ciframa, ja sam skromna, ali to sam ja. Za svoju dušu malo da izađem, boem sam. Volim kafanu, volim provod. Mikiša je tu kao neki glas razuma i kočnica, ja sam neko ko dosta radi i ulaže u svoju karijeru ali jednostavno volim da dajem na taj noćni život. Ne pijem, ali kad izađem popijem dve tri čašice i ja sam gotova. Vesnu Zmijanac stvarno volim i ona ima prelepe pesme i nije mi bilo krivo što sam je počastila“, rekla je ona u emisiji „Premijera-vikend specijal“, a potom otkrila detalj koji je šokirao fanove popularne pevačice.

„Iskreno da ti kažem ne kajem se, ne planiram da živim trista godina i istina je da iznajmljujem stan i dalje. Živim kao podstanar i plaćam stan oko hiljadu eura. U nekom narednom periodu ću kupiti stan jer me svi kritikuju zbog toga. Prosto vodim neki život koji košta, ulaganje u spotove i pesme nije uopšte jeftino. Album izlazi za mesec dana najviše“, dodala je Sandra.

Pevačica je progovorila i o sabotažama na estradnom nebu, pa priznala da li je upravo neki odnos zaslužan za kašnjenje njenog albuma.

„Istina je, očigledno nekome smetam, ali to sad nije bitno. Bez brige Afrika će tek kupiti stan, ali kako sam krenula neće biti ni za kiriju. Što se tiče dueta ne bih sad pričala o tome, kad bude zvanično pričaću o tome.“

Sandra Afrika se nije libila da često govori o svojim partnerima u javnosti, a sada je otkrila da li je srećno zaljubljena, kao i da li je pristalica drugih šansi.

„Nisam zaljubljena, generalno ne dajem drugu šansu ali se dešavalo. Sa svojim bivšima sam stvarno okej, eto vidite primer na Mikiši. Ja radim, on uživa. Mi smo samo nastavili saradnju zato što smo odličan tandem i ne treba to da uništimo.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz