Pretraži

Mišići u prvom planu: Kan Džinović pokazao izvajano telo, fotografijom iz bazena zapalio Instagram (FOTO)

Influence
1

Kan Džinović, sin Harisa i Meline Džinović, oduševio je pratioce najnovijom fotografijom iz bazena.

Iako je njegova sestra, Đina Džinović, od tinejdžerskih godina pod budnim okom javnosti, te danas važi za jednu od popularnijih mlađih influenserki na našim prostorima, Kan se nije eksponirao na društvenim mrežama i vešto je krio svoj život od javnosti.

Međutim, on je u poslednjih nekoliko meseci počeo da privlači sve veću pažnju svojim sve češćim objavama na Instagramu, te broj njegovih pratilaca raste iz dana u dan, a interesovanje za njegov privatni život ne jenjava.

Govoreći o sinu, Haris Džinović je otkrio i čime se Kan bavi, odnosno šta studira, što je iznenadilo mnoge.

Jednostavno, sve što ide normalnim tokom, ja podržavam. Kan studira, voli finansije, lovu, ekonomiju… Odličan je student, čista desetka, videćemo što će biti od njega.“

On je sada oduševio sve svoje pratioce, naročito one ženskog pola, najnovijom objavom iz bazena luksuzne, porodične vile Džinovića. Kan se naime uslikao sa drugarima tokom noćnog kupanja, a u prvi plan je stavio svoje mišiće.

Foto: Instagram printscreen/dzinovic_kann

Poznato je da on redovno trenira, te neretko deli svoje fotke iz teretane, ipak on je ovog puta pokazao i kako izgleda bez majice.

S obzirom na to da svojim izgledom privlači veliku pažnju devojaka, mnoge zanima i njegov ljubavni status, te je Kan nedavno sve zaintrigirao promenom na svojim društvenim mrežama.

On je do skoro u hajlajtsima držao nekoliko fotografija sa nepoznatom devojkom, međutim onda ih je iznenada obrisao, zbog čega su mnogi zaključili da je Džinović sada slobodan.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence