Pretraži

„URADILA SAM I PREVIŠE“: Marija Ignjatović o krahu veze sa popularnim jutjuberom, otkrila da ima NOVU LJUBAV (FOTO)

Influence
1

Influenserka Marija Ignjatović popularnost na društvenim mrežama, pored svog kontenta, stekla je i vezom sa jutjuberom poznatim pod imenom Đota.

Oni su svoju ljubav, dugu skoro pet godina, prikazivali javno na društvenim mrežama i sve se činilo savršeno, te je mnoge njihove fanove iznenadila vest da je mladi par raskinuo.

Kako je Marija Ignjatović nedavno izjavila za našu televiziju, raskid nije nastupio odjednom, već je to bilo nešto što se spremalo u poslednjih godinu dana.

Iskreno, nije bio jedan trenutak koji je presekao. Nekako smo videli to kroz poslednjih godinu i po dana, kada je sve krenulo nizbrdo i kad smo videli da više nije to to tada smo prekinuli“, objasnila je ona tom prilikom za IDJHot.

Sada, par meseci nakon njihovog raskida, iako imamo priliku da redovno ispratimo sva dešavanja u influenserkinom životu, ona vešto izbegava da otkrije da li postoji neko nov u njenom životu. Marija je odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu, od kojih se jedno ticalo upravo njenog ljubavnog statusa.

„Neću odgovarati na pitanja u vezi mog ljubavnog statusa. Ne želim da komentarišem to. Mogu samo da vam kažem da sam jako srećna“, napisala je ona.

marija ignjatović
Foto: Instagram printscreen/marijaignjatovic_

Mnoge je zanimalo i da li će influenserka u budućnosti javno prikazivati svoju vezu kao što je to bilo sa Đotom, na šta je ona dala jasan i odričan odgovor.

„Nikako, mada nikad ne reci nikad. Moj stav o tome je da želim da mi sledeća veza bude skroz privatna.“

marija ignjatović
Foto: Instagram printscreen/marijaignjatovic_

S obzirom na to da su razlozi njenog i Đotinog raskida ostali nejasni, Marija je sada otkrila do sada nepoznate detalje njihovog odnosa tokom perioda kada su osećali da se veza bliži kraju. Naime, njoj je neko postavio pitanje da li se kaje jer je pustila nekog koga voli, a ona je to imala jasan odgovor.

„Kajanje je osećaj koji dolazi kada se čovek oseća da nije uradio dovoljno, a ja se osećam da sam uradila i previše. Mogu da kažem da sam zahvalna za iskustvo i pređeni put bez kojeg danas ne bih bila osoba kakva jesam.“

marija ignjatović
Foto: Instagram printscreen/marijaignjatovic_

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence