Pretraži

„NIKAD NISAM BILA SREĆNIJA“: Marija Ignjatović u Moskvi proslavila 24. rođendan (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/marijaignjatovic_


Prelepa influenserka Marija Ignjatović svakodnevno oduševljava svojim objavama na Instagramu gde je prati više od pola miliona fanova. Od avgusta meseca ona sve oduševljava svojim slikama iz Rusije, gde radi na novom projektu, a sinoć je sve iznenadila još jednom slikom iz Moskve i najavila da danas možemo da očekujemo njene slike sa rođendanske zabave.

Ispod slike na kojoj influenserka dominira u prelepoj beloj haljini koja savršeno ističe njenu figuru Marija je napisala duži opis koji je verujemo sve oduševio:

– Večeras punim 24! ❤️‍🔥 – napisala je Marija i nastavila:

– Svake godine za svoj rođendan razmišljam koje su se stvari promenile u odnosu na prethodni i moram priznati da nikada nisam bila srećnija i ispunjenija za svoj rodjendan. Zahvalna sam svim prijateljima, porodici i bliskim ljudima na ljubavi i podršci koju mi pružaju svakodnevno jer bez njih ne bih bila sto posto ja. Širite ljubav i budite nesebični u svemu i sigurna sam da će vam se lepe stvari događati. Tu je i jedna od slika iz Moskve, najlepšeg perioda u mom životu, a uskoro ću vam deo toga i prikazati. 🥰 – napisala je Marija uz objavljenu fotografiju. 

 

Podestimo se u maju ove godine influenserka je sve šokirala kada je podelila na svom Instagram profilu objavu influensera Đote koji je napisao da njh dvoje raskidaju nakon četiri i po godine veze. Fanovi su i dalje u šoku zbog te vesti, a Marija je očigledno nastavila da uživa u životu, i da niže nove uspehe.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence