Pretraži

Lea Stanković pokazala na koji način štedi za automobil: Caletova reakcija govori više od hiljadu reči!

Influence
0
CALE I LEA
Foto: Instagram printscreen/cale_official

Poznati influesneri Lea Stanković i Cale su ponovo privukli veliku pažnju pratilaca, a Lea je na sebi svojstven način objasnila kako štedi za automobil.

Poznato je da su ovo dvoje popularnih influensera veoma bliski prijatelji i da su vremenom postali nerazdvojni, a upravo zbog toga na većini njihovih objava ih možemo videti zajedno. Oni često zabavljaju publiku svojim duhovitim objavama kojima su i stekli popularnost.

Svaka njihova objava je propraćena gomilom pregleda, a sada se pojavila još jenda takva. Naime, njih dvoje su snimali svoju večernju rutinu odlaska do prodavnice, a Lea je na humorističan način objasnila kako štedi za automobil.

Naime, na snimku se vidi Cale koji pola kupljenih proizvoda nosi u ruci, dok je druga polovina u kesi.

– Ljudi, ladno štekara nije htela da plati kesu i sad vidite ovde ne možemo da naguramo – našalio se Cale na šta je Lea dodala:

– I zato češ ti to sada da nosiš, jer me mnogo voliš i nije ti teško! – završila je ona pa u opiu snimka stavila objašnjenje.

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

– Zato što štedim na kesi imamam za pare za novi auto!

Nakon ove šale oni su obajsnili zašto ta lokacija Caletu slama srce. Naime, Lea je objasnila kako je influenser pre 2 meseca na tom mestu izgubio svoje Versace naočare, pa je jedini razlog zašto je sada pristao da ide sa njom jeste zbog nade da će pronaći svoje naočare.

Inače, ova dva influensera kada god imaju priliku naprave zabavnu situaciju, a kako su nedavno posetili Bali, u isto vreme u koje su tamo bili i Džastin Biber i Bela Hadid, Lea se tom prilikom našalila da su mogli sa njima na kafu, ali ih je sprečilo to što moraju da se vrate kući.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence