Pretraži

„Sve više mi se sviđa“: Lea Stanković neočekivano promenila svoj prepoznatljiv izgled (FOTO)

Influence
0
lea stanković
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Influenserka Lea Stanković neočekivanom promenom frizure privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama.

Od samog početka na Jutjubu Lea je prepoznatljiva po svojoj dugoj kosi koji je retko menjala tokom godina, osim kada se radi o boji.

Ona je nekoliko godina bila izblajhano plava, da bi pre par godina odlučila da se vrati u svoju prirodnu braon nijansu. Influenserka često ističe kosu kao jedan od njenih glavnih aduta, a poznato je da puno vremena i pažnje posvećuje njenoj nezi, te često i svoje verne pratioce savetuje na ovu temu.

Kako ne menja često frizure, nova fotografiju koju je Lea objavila iznenadile je njene fanove na društvenim mrežama, s obzirom na to da su mnogi pomislili da se odlučila na veliki korak i ošišala šiške.

lea stanković
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Ona je fotku nove frizure okačila na svoj Instagram stori i otkrila da joj se ovaj izgled dopada. „Sve više mi se sviđa“, napisala je mlada influenserka.

Lea Stanković je potom otkrila da se ipak radi samo o umetku, koji se koristi kako bi se dobio ovaj efekat, a s obzirom na to koliko se ovaj izgled dopao i njoj samoj, ali i njenim pratiocima, mnogi su se zapitali da li će se ona zaista odlučiti na ovu drastičnu promenu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence