Pretraži

„MOGLI SMO NA KAFU SA DŽASTINOM BIBEROM I BELOM HADID!“ Lea i Cale se oglasili sa dalekog putovanja, pa otkrili ko boravi u njihovom komšiluku!

Influence
1
CALE I LEA
Foto: Instagram printscreen/cale_official

Poznati influenseri Lea Stanković i Cale otputovali su na Bali, odakle već nekoliko dana objavljuju zanimljive fotografije i snimke, otkrivajući svojim fanovima kako se provode na ovoj egzotičnoj destinaciji. 

Pre nekoliko dana influenserka Lea Stanković i njen prijatelj, poznati influenser Cale, otputovali su na Bali, gde su dočekali Novu godinu i uživali u zasluženom odmoru. Oni su imali bezbroj dogodovština na ovom putovanju, počevši od samog puta do Balija koji je trajao 15 sati, pa sve do zanimljivih fotografija koje su odmah dobile veliki broj lajkova na društvenim mrežama.

Nažalost, nakon nekoliko dana uživanja, i ovom putovanju došao je kraj, a Lea se potrudila da i ovog puta napravi najlepše fotografije, kako bi fanovima dočarala koliko uživa na ovoj egzotičnoj destinaciji. Njena želja da ima što savršenije slike je išla do te mere, da je čak zamolila ženu da se pomeri kako bi se ona uslikala, pa je Cale napravio šalu na račun ovoga:

– Uopšte mi nije bilo glupo da oteram ženu da bi se slikala – napisao je influenser, na šta se Lea nadovezala storijem na kom je napisala:

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

– Karma mi je sve vratila, što sam pomerila onu ženu i od moje estettične slike ništa, na svakoj mi je dete u kadru – dodala je ona.

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Ovo su samo neki od doživljala koje su oni imali na ovom putovanju, a za sam kraj je došlo jedno specifično saznanje.

Naime, na istom mestu na kom su oni odseli i to dva dana pre nego što su oni trebali da otputuju nazad u Srbiju, došle su i svetski poznate zvaezde, pevač Džastin Biber, ali i poznata manekenka Bela Hadid.

– Ljudi samo da vam kažem, upravo sam bila na Tiktoku i iskoči mi da su Džastin i Bela Hadid stigli na Bali, tipa pre dva dana. Pogledala sam gde su, pošto tamo sve detaljno piše, i koji hotel i koje mesto, bukvalno su na deset minuta od nas. Mogli smo Cale i ja da idemo sa njima na kafu, ali mi danas idemo kući – našalila se influenserka.

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence