Pretraži

„Ko hoće neka čestita“: Lea Stanković i Cale spremni za novu avanturu, otkrili svima kako su došli na ovu IDEJU (FOTO)

Influence
0
CALE I LEA
Foto: Instagram printscreen/cale_official

Naši poznati influenseri Lea Stanković i Cale, samo što su se vratili sa Balija, već idu na sledeće putovanje.

Poznato je da su ovo dvoje popularnih influensera veoma bliski prijatelji i da su vremenom postali nerazdvojni, a upravo zbog tofa na većini njihovih objava ih možemo videti zajedno. Oni često zabavljaju publiku svojim duhovitim objavama kojima su i stekli popularnost, ali ipak dosta njihovih fanova uživa i u njihovim objavama sa putovanja.

Oni su se nedavno vratili sa jedne egzotične destinacije budući da su Novu godinu proveli na Baliju, a tom prilikom sve svoje dogodovštine delili su sa pratiocima na Instagramu.

Oni su tada ohvalili i kako su odmarali na istom mestu na koje su to vreme pristigli Džastin Biber i Bela Hadid, pa se tada Lea našalila kako su mogli da „uživaju i na zajedničkoj kafi sa njima“.

Samo što su se slegli utisci sa ovog putovanja oni su već počeli da planiraju sledeće. Naime, Lea je prvo na svom profilu na Instagramu objavila priču na kojoj se vidi kako bira destinaciju za sledeće putovanje, a onda je usledila glasovna poruka koju je dobila od Caleta, koja je odmah svima stavila do znanja da ovo dvoje već mogu da počnu sa pakovanjem kofera.

– Znate ono kada sedite i učite i mozak samo skrene negde – rekla je ona zumirajući sliku gde se vidi da je krenula da pregleda letove za egzotične destinacije:

– Tako da idemo sada da gledamo letove, da pravimo pauzu od učenja!

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Nakon ovog klipa odmah je izbacila jedan na kom se čuje Caletova glasovna poruka po kojoj se vidi da se njemu sviđa ovaj Lein korak i da su oni već spremni za novo putovanje:

– Može odmah da uplatiš, ma neka ide život bre, ajde kad ću za stan uštedeti… Idem bre da uživam… – rekao je odlučno influenser.

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Odmah nakon ovoga i on je preko svog profila otkrio da idu na novo putovanje postavivši snimak sa broda koji je napravio na jednom svom ranijem putovanju, pa je napisao:

– Ljudi, pogodite šta, opet putujemo! Ko hoće neka čestita! Volim kada unapred sve rezervišemo – napisao je on.

Foto: Instagram printscreen/cale_official

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence