Pretraži

Bili su bliski, a sada je uputio poruku koja je šokirala sve: Cale otkrio detalje njihovog prijateljstva, nije štedeo reči!

Influence
1
Photo: Instagram/cale_official

Poznati influenser Cale na svom Instagarm profilu je pojedinim osobama, za koje je mislio da su mu bili prijatelji, uputio poruku koja je šokirala mnoge.

Caleta svi znamo kao influensera koji je najbliži sa poznatom influenserkom Leom Stanković. Njih dvoje svakodnevno objavljuju zajedničke klipove gde sa fanovima dele situacije iz njihovih života koji su, ako je suditi po velikom broju njihovih pratilaca, svima jako zanimljivi.

Ipak Cale se nije oduvek bavio ovim poslom, kao što se nije oduvek ni družio sa Leom. Pre nego što je došao u Beograd i postao jedan od naših najpoznatijih influensera, on je imao život i prijatelje u svom rodnom gradu, a sada je je jednom od njih posvetio emotivnu poruku.

On je svoju posvetu započeo objašnjenjem gde je pronašao prave prijatelje.

– Prave prijatelje sam našao ne u onima koji su bili oko mene, nego u onima koji su videli pravog mene u meni. Ne u onima koje mi je geografija odredila zbog mesta, srodstva i godine rođenja, nego one po senzibilitetu i ljudskom prepoznavanju. Poznanici se stiču, svuda i usput, ali pravi prijatelji se osećaju, ne rečima, nego srcem, ne glavom nego bićem. Dok mi se svodio svet samo na moj rodni grad mislio sam da imam prijatelje, prave – napisao je on, pa se potom osvrnuo na razočarenja koja je doživeo od strane najbližih i to zato što je želeo da bude ono što jeste i zato što je bio srećan.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)

– Kada sam počeo da postajem ono što sam oduvek hteo da budem: Slobodan, raspevan, zadovoljan sobom , iskren, zanosan i lepršav, shvatio sam da ih nemam, nego da me takvog srećnog preziru iz dna duše. Zašto!? Zato što nisam naseo na sve one zamke u koje su oni upali. Zašto!? Zato što nisam pristao na sve one zamke u koje su oni upali – istakao je on, pa nastavio sa nabrajanjem:

– Zašto!? Zato što nisam pristao na sve ono što nas je neminovno čekalo. Da sam ostao na zajedničkom brodu, koji je vodio u propast. Malo ko će ti oprostiti kada se izvučeš, dobar si samo dok si u istoj ravni, čim poželiš više, bolje, dublje, počinješ da smetaš – istakao je on, ali prokomentarisao kako je sreća i njemu osmehula i kako je pronašao ljude koji mu odgovaraju i kojima on odgovara.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cale (@cale_official)

– Srećom, našao sam  i nalazim ljude slične sebi. Svuda! I ne zavaravam se ni sa njima očekujući ne znam šta veliko, ali bar mogu iskreno da otvorim dušu i da pričam šta mi se priča i da se ponašam kako mi se ponaša, a ne da večito lečim tuđe komplekse. Biram šta ću da kažem i ostalo. Sloboda je kada si slobodan sa ljudima, a ne samo sa sobom, u sebi. Sloboda je kada možemo slobodno o svemu, a ne da večito lupaš glavom šta sve smeš i ne smeš da kažeš – završio je Cale, a ono što je svima privuklo najveću pažnju jeste hešteg na kraju teksta u kom je pisalo „posvećeno“ čime je jasno stavio do zanja da je ove reči namenio nekome u koga se po svemu sudeći izuzetno razočarao.

Foto: Instagram printscreen/cale_official

 

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence