Pretraži

„NE MISLIM DA ONA TREBA DA BUDE NA NASLOVNICI“: Lea Stanković iznenadila sve mišljenjem o Tamari Kalinić (FOTO)

Influence
1
Lea Stanković
Printscreen/Foto:Instagram:lastankovic

Jedna od najpopularnijih influenserki mlađe generacije, Lea Stanković progovorila je iskreno o starijoj koleginici, Tamari Kalinić.

Lea svoju platformu pored bjuti influensenga i preporuka, kao i promocije svog brenda, redovno iskorišćava kako bi se oglasila na brojne teme i iskreno iznela svoje mišljenje o nekim društvenim i socijalnim pitanjima, ali i o ljudima, pevačima, glumica ili svojim kolegama influenserima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)

Ovog puta, ona se osvrnula na jedan od najpoznatijih modnih magazina koji uskoro počinje da izlazi i na našim prostorima, te je upitala svoje pratioce ko bi, po njihovom mišljenju, trebao da se nađe na naslovnoj strani.

Ubrzo su usledili brojni odgovori, a Lea je podelila one najzanimljivije, kao i one koji su njeni pratioce najčešće pisali.

Mnogi su naveli Tamaru Kalinić, jednu od najpoznatijih influenserki sa naših prostora, koja važi za jednu od prvih devojaka iz Srbije koja je počela da se bavi ovim poslom. Tamara je poreklom iz Novog Sada, a zbog studija se najpre preselila u Englesku, gde je nakon nekog vremena počela da radi kao farmaceut, dok joj je posao influensera bio hobi.

Nakon nekog vremena, Tamara je počela da stiče sve veću popularnost i da se probija na svetsko tržište, te odlučuje da da otkaz i da se u potpunosti posveti društvenim mrežama. Danas, važi za poznatu influenserku i sarađuje sa nekim od najvećih svetskih brendova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

I pored toga, Lea Stanković ne misli da baš ona treba da se nađe na naslovnici modnog magazina, te je iskreno iznela svoje mišljenje.

„Dosta ljudi je ovo napisalo, mada najiskrenije ja se ne slažem. Nemam ništa protiv Tamare, super radi svoj posao, ali ona je počela i dan danas isključivo snima na stranom jeziku, dakle probila se i postoji na stranom tržištu što je i želela, a ne kod nas. Samim tim, mislim da bi trebalo da bude na naslovnici nekog stranog časopisa onda, a ne našeg. Čak joj u opisu profila stoje 3 evropska grada (nijedan od njih sa Balkana) tako daaa :)“, napisala je mlada influenserka.

tamara kalinić, lea stankovic
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence