Pretraži

„Testira moje strpljenje“: Lea Stanković pobesnela zbog neprijatne situacije, pa istakla da OVO trpi već neko vreme

Influence
1
Photo: M.M./ATAImages

Jedna od najpopularnijih influenserki mlađe generacije, Lea Stankovića, otkrila je da sve o svađi koja tinja već neko vreme.

Poznato je da je Lea pre izvesnog vremena uspela da kupi svoju prvu nekretninu, a nakon višemesečnog uređivanja stana, ona je otpočela svoj samostalni život.

Međutim od njenog preseljanja u ovaj luksuzni beogradski kompleks zgrada, Lea neprestano ulazi u konflikte sa komšijama, kako zbog njenih pasa, buke, tako i zbog parking mesta, te je ona u jednom trenutku sve ove situacije pretvorila u serijal na svojim društvenim mrežama kojim je zasmejala pratioce.

Ona je sada otkrila da i dalje muči muku sa komšijom koji ima parking mesto naspram njenog u garaži. Lea je jednom prilikom istakla da on redovno svojim kolima zauzima deo njenog mesta, iako ima dovoljno prostora, te ona nije u mogućnosti da pravilno parkira svoj auto, koji pripada kategoriji manjih džipova.

Influenserka se i ovog jutra našla u sličnoj situaciji i otkrila da je njeno strpljenje već ozbiljno na testu.

„Lagani ponedeljak… Pogodite šta se dešava? A da, komšija se i dalje nije preparkirao“, rekla je ona, pa dodala:

„Komšija samo nije svestan da ću ga ja udariti sutra ako se ne pomeri jer testira moje strpljenje, a mene svakako boli uvo za ogrebotine na mom autu, a mislim da njega neće boleti“, istakla je Lea.

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence