Pretraži

Lazar Filipović se prisetio prošlosti, pa iznenadio priznanjem čime se bavio pre influens karijere: „Tako sam zaradio prvi džeparac“

Influence
0
Screenshot: Instagram/lazarfilipovicc

Popularni influenser Lazar Filipović podsetio se mlađih dana, pa jednom objavom oduševio pratioce.

Lazar je mladi influenser koji se proslavio na Tiktoku, a popularnost je stekao svojim bjuti savetima, kojima je privukao veliki broj pratilaca. On neretko priča i o problemima koje uviđa u drušvu, ali i o dešavanjima u svom privatnom životu ističući značaj brige o psihičkom zdravlju.

Lazara publika zna tek nekoliko godina, pa je sada influenser rešio da predstavi sebe iz mlađih dana, a jedna činjenica o njemu je posebno oduševila publiku.

Naime, Lazar danas lepo zarađuje zahvaljujući influens poslu, međutim svoj prvi džeparac je zaradio na nešto drugačiji način.

– Fun fact: Tokom srednje škole sam radio u KFC-u 8 sati, pekao kiflice i tako zaradio za prvi džeparac – istakao je Lazar činjenicu koja je jako oduševila njegove fanove.

Foto: Instagram printscreen/lazarfilipovicc

Nakon toga je pokazao koliko je bio veseo tinejdžer, pa se našalio kako je sada ostario.

– Kako sam bio mlad! Bukvalno se vidi da sam tinejdžer…Ja sam ostario…Fileri podhitno – našalio se influenser.

Takođe se podsetio i svoje gimnastičke ere:

Moja gimnastička era, oborio sam školski rekord u penjanju uz konopac – napisao je on u opisu snimka gde vežba u sali za fizičko.

Foto: Instagram printscreen/lazarfilipovicc

Ono što je takođe publika saznala jeste da je Lazar igrao u pozorištu, ali i svirao frulu. Za kraj, on se prisetio momenta kada se pretvarao da je njegov stariji brat na intervjuu za posao.

– Morao sam da se maskiram u starijeg brata i umesto njega odradim online intervju za posao u inostranoj firmi jer je on aplicirao, ali ne zna tečno engleski.

Foto: Instagram printscreen/lazarfilipovicc

Podsetimo se, Lazar se nedavno takođe otvarao svojim fanovima, pa je govorio o svom psihičkom stanju i o tome kako je doživeo burnout.

– Dragi prijatelji, psihoterapeut mi je rekao da sam doživeo burnout (sindrom pregorevanja) zbog obaveza i dinamike mog života. Narednih 6 nedelja sam na režimu odmora, neću biti u stanju da uvek sve saslušam, dam savet, da popijem kafu i slično. Moram da se ponašam prema sebi kao da sam bolestan, da radim samo ono što mi se radi, šetam u prirodi i punim baterije. To je jedini način da iz ovoga izađem. Hvala vam na razumevanju i strpljenju za naredni period – napisao je on u poruci koju je tada posalo svim svojim prijateljima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence