Pretraži

„Moraću da koristim rezerve snage“: Lazar Filipović progovorio o anksioznosti i problemu sa kojim se suočava

Influence
0
lazar filipović
Foto: Instagram printscreen/lazarfilipovicc

Naš popularni influenser Lazar Filipović na svom Instagram profilu otvorio se svojim pratiocima, pa progovorio o problemu sa kojim se nedavno suočio.

Lazar je mladi influenser koji se proslavio na Tiktoku, a popularnost je stekao svojim bjuti savetima, kojima je privukao veliki broj pratilaca. Pored otoga, on često priča o dešavanjima u privatnom životu i problemima sa kojima se suočava, a sada je fanovima rešio da otkrije da se bori sa anksioznošću, priznavši koliko ga ovaj problem koči u svakodnevnom životu.

Naime, on je prvo objavio priču na kojoj ističe kako kreće sa učenjem, a potom se ponovo oglasio pa istakao da ipak nije u stanju.

– Ne mogu ni da počnem jer me je uhvatila anksioznost. Zapravo čim naiđem na stav da MORAM da uradim (prošetam Milu, prelistam nešto za ispit, snimim kampanju), meni proradi nervoza i kako kaže moja terapeutkinja: „Kao da na praznom računaru odlučiš da započneš da pišeš knjigu…“ – istakao je influenser pa dodao:

– Cilj sa ovim programom jeste da što više NAPUNIM taj svoj računar kako bih opet efikasno mogao da obavljam obaveze. Do tada ću verovatno morati da koristim rezerve snage da obavim samo osnovno.

Foto: Instagram printscreen/lazarfilipovicc

Inače, ono na šta se Lazar osvrnuo jeste na strategiju koju je nedavno napravio sa svojim psihoterapeutom, kojom bi na najbolji mogući način mogao da pomogne sebi.

On je svojim najbližima poslao cirkularnu poruku kojom im je jasno stavio do znanja da će u narednom periodu sebe staviti na prvo mesto.

– Dragi prijatelji, psihoterapeut mi je rekao da sam doživeo burnout (sindrom pregorevanja) zbog obaveza i dinamike mog života. Narednih 6 nedelja sam na režimu odmora, neću biti u stanju da uvek sve saslušam, dam savet, da popijem kafu i slično. Moram da se ponašam prema sebi kao da sam bolestan, da radim samo ono što mi se radi, šetam u prirodi i punim baterije. To je jedini način da iz ovoga izađem. Hvala vam na razumevanju i strpljenju za naredni period – napisao je on u poruci.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence