Pretraži

KRIJE JE OD JAVNOSTI: Ovo je Chodina devojka? (VIDEO)

Influence
0
Photo: Privatna arhiva

Kada su se pojavile sumnje da Choda uživa u emotivnoj vezi, njegova devojka počela je da se pojavljuje i u njegovim videima, međutim identitet nije želela da otkriva, pa je on javno priznao da ima devojku ali da još uvek nije spreman da je predstavi svojoj publici. U nekoliko videa imali smo prilike da vidimo da ona često boravi u njegovom stanu, kao i to da se svakodnevno kreću na istim destinacijama, pa iako ne izbacuju zajedničke storije, fotografije sa iste lokacije su ih ipak odale.



Iako Choda izbegava da priča o svom ljubavnom životu, sve više se na društvenim mrežama komentariše da je u pitanju Katarina Gavrilović, iako on to nije javno potvrdio, naša redakcija stigla je do fotografija sa bezena gde on i jedna devojka koja odgovara opisu Katarine za koju se sumnja da je njegova devojka, provode vreme  u strastvenim zagrljajima. Sudeći po fotgrafijama njih dvoje ne mare za tuđe poglede, pa i u javnosti uživaju u svojoj ljubavi.

Ona je student i nekoliko godina je mlađa od jutjubera, a još zanimljivih stvari o njenom životu saznajte u novom izdanju emisije IDJTubeNews.


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence